Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Da var to skjermkort oppe og folde igjen, må kjøres på stock clocks pga økt varme produksjon når overklokket.

 

Har og fått bestilt nytt ASUS Z9PE-D8 WS og ram, mangler bare at det ankommer nå så jeg får 2650'ene på folding ;]

Kan nok ta et par uker før hovedkortet ankommer ettersom det vist nok er av bestillingsvare :[

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da var det meste i hus til E5-4650 ES server nr. 2, mangler nå bare Narrow ILM for 2 av kjølerne. Satser på å bruke 2 X PSU for å slippe overgang / adapter fra PCI-E til EPS 8p 12V. Antar at godsakene skal være i folding tidlig neste uke.

attachicon.gifIMG_0006.JPG

Kom akkurat inn døra selv etter å ha vært på Nextron og hentet hovedkort og cpu-vifter (og sagt takk til Geir :)).

 

I forhold til PSU og behov for 2 ekstra EPS-kabler, så kjøper jeg bare noen ekstra EPS-kabler fra Corsair. Du kan kjøpe dem løst fra Corsair.com, eller så kan du kjøpe ekstra kabelsett fra Corsair, som selges av de fleste webshoppene jeg bruker (Digitalimpuls/Dustin/Komplett).

 

CPU'ene kom til Gardermoen i dag tidlig, så de blir kjørt ut i morgen som estimert.

Kabinett sa CDON.com at var sendt på fredag, men Posten har enda ikke mottatt noen pakke til sitt system.

RAM og PSU kommer på onsdag eller torsdag tipper jeg.

 

Et high-five til den som gjetter hva jeg skal gjøre i helgen... ;)

 

-alias-: Juks å sette alt utstyret foran et speil før du tar bilde...

Endret av Magnus Lie
  • Liker 3
Lenke til kommentar

I forhold til PSU og behov for 2 ekstra EPS-kabler, så kjøper jeg bare noen ekstra EPS-kabler fra Corsair. Du kan kjøpe dem løst fra Corsair.com, eller så kan du kjøpe ekstra kabelsett fra Corsair, som selges av de fleste webshoppene jeg bruker (Digitalimpuls/Dustin/Komplett).

Takk for tipset, og jeg fant de hos Dustin på kampanje til 299 for settet, link: http://www.dustinhome.no/product/5010622583/corsair-individually-sleeved-modular-cables-red-ax1200/

Sorte kabler var ikke på kampanje, så det ble de røde. Litt vel fansy for meg, men det får gå for denne gangen. Da kan jeg bytte til samme opplegg på G34 6276 serveren som også har Corsair 1200W PSU.

Endret av -alias-
Lenke til kommentar

-alias-, hvilket kabinett skal du bruke på det oppsettet? Det kan jo bli litt fristende å få tak i noen Xeon CPU da jeg er mye i USA pga reiser og vil nok finne dem billigere der enn i Europa.

Planen er å kjøre uten kabinett, ihvertfall en stund, så får jeg se hvordan det fungerer. Jeg monterer på en plate av tre og setter det hele på et bord litt beskyttet fra alt og alle. Hvis jeg senere setter den i et kabinett så blir det Xigmatek Eliysium.

 

Ja og billigere blir de nok nå når V2 av samme blir å få tak i. Prisen er nesten halvert fra da jeg kjøpte slike første gang på våren i fjor.

Endret av -alias-
Lenke til kommentar

Hvilket minne anbefaler du ?

Tenkte kjøpe det ikveld.

16 x ?

 

Min første Intel 4P

Jeg har Samsung minne kjøpt hos Nextron i den første E5-serveren, men det ble valgt fordi jeg ikke fikk den til å boote hvis du husker hvor jeg strevde med den med forskjellige typer minne, PSU, etc. Problemet viste seg da også slutt å være minnet, så når jeg byttet til minnet Nextron anbefalte fungerte det. Etterpå har jeg skjønt at selve problemet lå i at jeg har 2 forskjellige steppinger på chippene, samt at vi snakker om ES-utgaver, noe som stiller større krav til minnet.

 

Så denne gangen med stepping C1 på samtlige, går jeg for samme minnet som Magnus har valgt, som Kingston også har i sin liste over minne som støtter dette kortet. Se listen her: http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/modelsinfo.asp?SysID=78545&mfr=Supermicro&model=X9QRi&search_type=&root=&LinkBack=&Sys=78545-Supermicro-X9QRi-F%2B+Motherboard&distributor=0&submit1=Search

 

Ja 16 tror jeg må til hvis man skal oppnå marginal ytelse og få utnyttet alle kanaler.

 

Jeg skal likevel først teste den med 16 brikker av Hynix HMT125R7AFP8C-H9 jeg har liggende. Ser at Supermicro har de i sin generelle liste over serverminne, link: http://www.supermicro.com/support/resources/memory/display.cfm?sz=2.0&mspd=1.333&mtyp=33&id=E06D84A181649C1BB8F92DCCFC8EDABA Se øverste valg. Dette er 1333 MHz frekvens minne.

Endret av -alias-
Lenke til kommentar

Det nye kortet jeg fikk har betegnelsen MBD X9QRI-F+-B fra Nextron. Hos supermicro har dette kortet bare begnelsen X9QRi-F+ ser jeg, så jeg vet ikke hvorfor den siste B(en) kommer fra. http://www.supermicro.com/products/motherboard/Xeon/C600/X9QRi-F_.cfm

 

Edit: Sjekket nå, og det er samme kort som det første jeg kjøpte.

 

Edit: B står for "Bulk" ser jeg nå.

Endret av -alias-
Lenke til kommentar

Pokkers ustabile telenor router ødelegger masse for meg,hver morgen nettet ute å alle folding riggene står på vent :wallbash:

Med mindre du har en P2812, så skaffer du deg en ny. Dvs enten en P2812(Som du får gratis fra Telenor visst det er feil på din gamle), evnt kjøper en ny av egen lomme. Asus har mange gode alternativer.

Lenke til kommentar

Dessverre får jeg ikke ram (og PSU) før i begynnelsen av neste uke. Resten av maskinen kommer i dag og i morgen, så noe får jeg montert ferdig. Tilpassingen av kabinettet blir vel den største jobben.

 

Et spørsmål: Så at cpu-kjølerene kom med ferdig påført kjølepasta. Er det noe vits å fjerne det med blåsprit og sette på ny pasta fra feks Noktua?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...