Gå til innhold

Pris på Plexi?


Anbefalte innlegg

akkurat, det spiller ofte liten rolle og da tar man det man får billig i stede for å si "akkurat sånn skal jeg ha". Du har masse å gå på på ett stykke på 20x50 (ca 40-50% mer enn du trenger). Men igjenn er poenget mitt du sier at du skal ha akkurat ett stykke på 50x20. Fortell heller glassmesteren att du er ute etter litt plaxi, at det godt kan være noen småbiter, men de bør helst være minst 20x20cm (da er du over den største dimmen på tanken) og 6 eller 8mm. Da finner han helt sikkert noen rester og han behøver ikke gjøre noe med dem (skjære/tillpasse). Mest sannsynlig finner han noen rester som er nær den størrelsen du opprinnelig ville ha, men ikke akkurat 50x20. Dersom han finner noen små biter (nær minimumskravet ditt) er de så små at du kommer garantert ikke til å betale mye for de, kanskje tillog med få de gratis. Grunnen til at man ofte får slike rester mye billigere enn standardpris er at det er ting som stort sett bare tar opp lagerplass hos glassmesteren og ofte havner i søpla allikevel. Så selvom man får de billig er det fortjeneste for glassmesteren.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
er vel lite vits i å ha et lexan vindu når resten av kabinettet er laget i plexi da!

Hvorfor det? Er mye lettere å jobbe med lexan + at det tåler mer...

Det er bare en delvis sannhet.

Ja, lexan tåler mer enn plexi. Det er fordi plexi er mye sprøere enn lexan.

Derimot blir det langt fortere riper i lexan. Tåler ingenting. Blir matt omtrent bare du stryker hånda over det.

Min mening er at plexi er best. Så lenge du er forsiktig når du borrer/kutter skulle det ikke være noe problem. Mindre riper er viktigere, og ujevnt matt glass er det styggeste jeg vet.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Hmm, hva skal dere med kloroform ?

enten så er eg treig (eller for mykje rødvin....), eller så skjønner eg ikkje kor du tok kloroform ifra.... Men ellers så har du heilt rett; kloroform fikk bestefatter'n da han opererte ut eine nyra i 1952. Eller som han seier; kunne like godt tømt i meg ei halv Koskenkorva, hadde gjort samma nytten!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...