Gå til innhold

Anbefalte innlegg

hvilken klient er best for dc nettverket? En som er uten spyware og sånt, fant overraskende ikke noe på forumet. har klart meg med kazaa lite nå men til nye sanger og lignende er det umulig å bruke det pga alle de falske filene. Eller er soulseek eller limewire eller shareaza best til musikk? jeg laster selvfølgelig ned musikk jeg senere kjøper....

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spør litt hva slags musikk du snakker om?

Svært lite som kommer direkte inn på direct connect. Release skjer som regel på BitTorrent eller eDonkey2000. Hvis du vil ha den absolutt nyeste musikken eller annet material må du nok gå der. En annen fordel jeg liker med både eDonkey2000 og BitTorrent er at det oftest er snakk om album og det følger cover osv videre med.

 

KaZaA bruker FastTrack, men Shareaza bruker Gnutella, Gnutella2, eDonkey2000 _og_ BitTorrent.

 

Den siste versjonen til LimeWire er ikke så galen, men jeg vil si at Shareaza er bedre siden den bruker det samme nettverket og 3 andre i tilleg. Soulseek vet jeg ikke noe særigt om. Shareaza har veldig bra metatags(G2) som er veldig fint til musikk.

 

Lite?

Sett helt øverst på porgrammvare forumet?

Den store P2P guiden|Oppdatert 16.05.04

Hvilket fildelingsprogram bruker du?

Står riktignok ikke så mye om Direct Connect i Guiden(enda), men alle klientene for protokollen skal være listet opp der.

 

Har aldri hørt om en Direct Connect klient med spy/ad-ware og det kommer trolig aldri til å skje siden protokollen er åpen og det kan hele tiden lages nye klienter.

En Direct Connect klient som kan være verdt å ta en titt på er

IntraDream Direct Connect, klienten skal ha en overlegen støtte for multisource downloading.

Lenke til kommentar

Disse 3 DC++ klientene en mest brukt:

 

ODC

DC++ 0.xxx

NMDC

 

Det mange servere som banner andre versjoner av DC fra servern sin,

fordi noen av DC-versjonene har utvidede jukse/hacke verktøyer som faking av share, faking av id'n sin osv. De tre jeg nevnte er de mest stuerene, og derfor allmenn godkjent. Det står i tag'en din hvilken DC-versjon du bruker, og du blir autokicka når botene i kanalen har banna din versjon. Ingen har spyware.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

haha shareaza må være en spøk? har ikke funnet så få filer med et p2p program før. noe musikk men ubrukelig til video og bilder. søk på titanic eller james bond f.eks. som det burde ligge noe av der og du finner ingen ting! eller tar søket bare urimelig lang tid? et par minutter burde da holde spør du meg....

Lenke til kommentar

Har du åpnet port?

Uten å åpne porter finner du _SVÆRT_ lite på gnutella2 nettverket som jeg regner med er det eneste nettverket du har koblet deg til. Tregt søk? Gnutella2 er det nettverket som er raskest å søke på utenom eDonkey2000, men det er fordi sistnevnte er semi-sentralisert.

 

Lite filer? Søkte på titanic som du sa. 5269 treff ;)

Lenke til kommentar

eh, så var det det med åpning av porter da. hvilke og hvordan er vel spørsmålet her... apropos hva slags musikk det er snakk om går det for det meste i hip-hop, soul o.l. nye releases hadde vært finfint, men det går mye i eldre ting, men man kan heldigvis fortsatt bruke kazaa til dette.

Lenke til kommentar
Hvilken er den beste dc++ klienten med støtte for multisourcing?

 

edit, intradream har jeg prøvd, umulig å komme inn på en eneste server..

Intradream er ganske anderledes en de andre direct Connect klientene. Antall servere du har tilkoblet står nederts i hjørnet til venstre. Klarer fint å koble meg til 38 servere av 39 mulige. 4petabytes med filer har den funnet til nå og så langt har jeg har den funnet 40000 brukere.Startet den nettop så flere petabytes og flere brukere kommer. Du kobler deg til hubene ved å simpelt dobbel klikke på dem. Nå du tilkobler deg mange huber så er den beste måten å søke for å finne materialet.

Lenke til kommentar
akkurat sånn jeg gjorde det.. Men har ny pc, og bare 7-8gb på sharing, så sikkert derfor jeg ikke kommer inn på noen huber..

Bestem deg her nå :p

Kommer du inn på noen eller ingen huber. 10 gb er en nokså vanlig grense på sharing så det er mulig derfor du ikke kommer inn, men noen burde du i alle fall komme inn på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...