Gå til innhold

Film: Forum-brukernes egne filmer


Anbefalte innlegg

Tenkte vi kunne ha en tråd der forumbrukerne kunne legge ut link til sine filmer/sider der man kan last ned filmene deres. Har selv noen filmer som ligger på http://ibsenart.mine.nu Skal ikke skryte så alt for mye av disse, er ikke så veldig proff (enda)!

 

Men her kan dere legge ut linker, og så kan også andre brukere komme med tilbakemeldinger og konstruktiv kritikk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sorry, han som har serveren er på ferie, og har slått av PCen, men han er hjemme i morgen, så jeg regner med vi får opp serveren igjen da!

 

Hadde håpet at noen andre ville legge ut adresser til sine filmer, er interessant å se andre amatørers filmer, enten for å finne ut at "hah, de er elendige," eller "oi, den var jo mye bedre en de jeg lager" :p

Lenke til kommentar

Har jo postet filmen min før her da men det er vel ryddig å samle alle i èn post.

 

"Ego Trip"

 

Produksjonsår: 2004

Regi & Manus: Abraham Paaske

Produsent: Daniel Svela

Cinematograf, redigering & vfx: Håvard Hanasand (meg)

Lydmix: Marius Myrestrand

 

Ego Trip (VCD mpg, 50mb, 5min)

 

Info:

Forøvrig nominert til Amandus 2004 i kategorien Drama (Note: Undertekstene er ikke relevante for norske brukere men er der kun på webfilmen for at også engelske forum-lesere på andre fora kan ha glede/hat av å se filmen med handlingens helhet tilstede

Endret av Don hanasand
Lenke til kommentar

ja det burde vel være et slags "galleri" for videofiler også.... Synd at det kommer til å kreve ikke bare webplass, men også ufattelige mengder med båndbredde... Slikt koster..... Jeg veit at studentfilm.no har planer om å bli store på dette... får håpe på et samarbeid der.

Lenke til kommentar

Det som er så leit med studentfilm er at de bruker max propitær Microsoft teknologi. Med andre ord - jeg kan ikke se noen av filmene som blir lagt ut der fordi de kjører dem ut i det ENESTE formatet mplayer ikke tar (av de store) som er Windows Media 9 ASF - greiene som er kryptert osv.

Lenke til kommentar

Hehe. Har bare fått laget en "film" som jeg har kommet helt til distribuerings fasen med. Er et fjortissprosjekt laget i 2001/2002, du finner siden her: http://ztuntz.velmont.net/ -- Siden var mer omfattende før - men tenkte vi like godt kunne kjøre en liten.

 

.. Var lenge i tvil om jeg ville si noe om den her, men jaja, kan ikke skade så mye. - Det er en CKY-lignende greie, men ingen særlige vågale stunts o.l. da. - Den er fin for oss som liker å tråle nettet å laste ned alt vi finner av småfilmer og klipp, for å ha en diger database på pcen som vi kan vise til våre venner :)

 

Jeg hoster den på linja mi hjemme som til tider er full av folk som ser på bilder - derfor vil jeg anbefale natta som en god tid til å laste ned. :) (er en normal NGT linje, så farta du får er ikke noe å skryte over)

 

Filmen er 260mb og ca 16 minutt. Lyden er dessverre lite komprimert - jeg hadde ingen aning om hvordan jeg kunne komprimere lyden i Premiere da jeg laget den. (har ennå ikke funnet noen løsning da - men driver ikke med det lengre)

 

-- Skal du si noe om "filmen" si det i den egne tråden for "filmen": http://forum.programmer.no/index.php?showtopic=141740 -- Denne tråden kan holdes ren og pen heller :)

Lenke til kommentar
Ny film ute på http://ibsenart.mine.nu (God of thunder)

 

En ren effektfilm, der vi prøver oss på bluescreen! Synes selv dette fungerte meget bra.

 

I tillegg kan jeg nevne at vi i dag fikk en ny ide til en dokumentar, men vil ikke røpe for mye nå, dere får heller vente i spenning :D

Har dere betalt for å bruke den musikken?

 

:)

Nope :p

Er fullt klar over at det er ulovlig, men det bryr vi oss ikke om!

Nytter ikke å lage film uten musikk, og utvalget innen gratis musikk er ikke all verden. Ikke har vi mulighet til å lage musikken selv heller, så da blir det ulovlig bruk av kommersiell musikk som er alterativet.

Lenke til kommentar
Thunder

 

Jeg får bare sett introen og litt etter det. Så starter filmen på nytt.

(26 sekund ut i filmen)

Både i winamp og windows mediaplayer. Får heller ikke spole noe.. Why not?

Har lastet den ned.

Mvh Jan Ove

Hmm, fatter ikke helt hvorfor... jeg prøvde selv å laste den ned bare for å sjekke (har den jo fra før også) men her fungerte den helt utmerket!

 

Har ikke hørt om andre den ikke har virket hos, så feilen ligger trolig på din PC.

 

Det kan være nedlastingen ikke har blitt helt ferdig,, du kan jo sjekke størrelsen, den skal være 10091 kb!

Lenke til kommentar

Nei, er sikkert webtjeneren som har en timeout på hvor-lang-tid-det-tar-for-deg-å-få-4mb ;)

Jeg lot folk laste ned ZtuntZ via HTTP protokollen før - og da timet apache ut etter 300sek, er satt opp til 3000sek nå - men jeg lar heller folk laste ned med FTP siden denne protokollen funker bedre for store filer ;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...