Gå til innhold

HJELP, HDD eller maskin problemer


Papaja

Anbefalte innlegg

Jeg har kjøpt en ny AMD maskin (hovedkort: A7N8X Deluxe og CPU 3000+) som jeg ikke får noen harddisk til å funke på og jeg trenger sårt litt hjelp. Når jeg skal legge inn Windows (2000) så får jeg problemer under installasjonen, får beskjed om at filer på CDen ikke blir riktig kopiert til Harddisken. Jeg har prøvd med 3 forskjellige harddisker (blant annet kjøpt en ny Western Digital 120 GB), forskjellige harddiskkabler, forskjellige Windows CDer, forskjellige CD-rom spillere, oppdatert BIOS og jeg har prøvd begge IDE slottene.

 

Jeg fikk til å legge inn Windows en gang, men manglet ca 10 filer under installasjonen og disse kopierte jeg inn med diskett etterpå. Det kan kanskje virke som jeg kommer lenger i installasjonen hvis maskinen har stått av en stund.

 

Etter Windows installasjonen skulle jeg oppdatere drivere osv. men da får jeg beskjed om at diverse filer er ugyldige og jeg ender opp med blåskjerm og må avinstallere driverene igjen. Jeg kopierte også en del ting over nettverket til maskinen, men midt i kopieringen så booter maskinen.

 

Noen som har noen tips på hva dette kan være, siden det hverken er harddisk, kabler, CDen eller CD spilleren.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...