Gå til innhold

Lydløs super-PC


Anbefalte innlegg

Herre... Send heller 20-30 tusen ned til Afrika og bruk resten på PC'n!

 

Synes det er motbydelig...

 

mens andre i verden sulter skal du bruke 60 000,- på PC.... Du klarer deg fint med 30 000,-. Som de andre her har nevnt. Du får en konge pc til den prisen. Ingen vits i å kjøre 50-60 tusen på en pc som må oppgraderes rundt hjørnet. Kjøp heller en god maskin nå til 30 000,- (for du FÅR en god maskin for den prisen), og bruk resten senere. Man har da lært at man kan forsynne seg to ganger...

 

Beklager mitt lille utbrudd ovenfor... men det er sånn jeg er.. Synes det er motbydelig at vi skal leve i sus og dus her oppe, og attpåtil noen som skal bruke 50-60 tusen på en PC, mens folk sulter i andre deler av verden...

 

 

Joachim

Bærumsgutt, navnet gjør meg kvalm med tanke på at du sier "50-60k..."

 

Bortskjemte drittunge. Send penger ned til Sudan og kjøp deg et AMD Duron system. :devil:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817234daf
Kjøper du datautstyr så støtter du stort sett industrier i mange NIC-land (nyindustrialiserte land), som skaper arbeidsplasser og økonomisk vekst. Synes denne bærumsgutten godt kan kjøpe seg pc til 60k. Og at faderen betaler er vel bokstavelig talt farens problem!

 

Selv er jeg fra en familie med lave inntekter, og er selv en fattig student, så jeg uttaler meg ikke i selvforsvar. Mener seriøst at de rike bør sløse (så sant de ikke forsøpler kloden eller noe), det er til alles beste.

Helt fullstendig enig. Bedre at de får spredd forumene sine over kloden, istedet for at de skal sitte å ruge på dem til alle andre går under.

 

Siden trådstarter ikke kan bygge, foreslår jeg at han går inn på alienware.com, velger Aurora-systemet og krysser av på alt det dyreste. Det skulle komme på ca. 4.500 $ + 24% moms av det igjen.

Lenke til kommentar

Hei igjen. Takk til de som har svart på innlegget mitt. Til de som synes at 50-60000 er dyrt for en PC, så er jeg helt enig. Men for meg er det eneste alternativ siden jeg er lei av å vente på at PCen skal få ting gjort, og lei av spill som hakker. Anbefaler faktisk dere andre også om å legge litt mer penger i PCen slik som jeg har tenkt, for det er faktisk veldig irriterende å vente på at PCen skal jobbe seg ferdig.

 

thoering: Synes ditt oppsett så interessant ut. Har så lyst til å bygge selv for da blir det akkurat som jeg vil ha det. Tror jeg skal få det til for jeg har lest en guide i PC World.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf
Anbefaler faktisk dere andre også om å legge litt mer penger i PCen slik som jeg har tenkt, for det er faktisk veldig irriterende å vente på at PCen skal jobbe seg ferdig.

Du kan få en maskin som er mer enn rask nok til ditt bruk til under 20k. Du virker så bastant (selv om du ikke har peiling) på å bruke 60k, så da får du bare gjøre det da. Så får du benchmarke den og poste resultatene her.

Lenke til kommentar

Å bruke en slik sum på en PC er etter min mening ren idioti! Det er en millomting mellom en elkjøp PC og en selvbygd til 50-60000! Kan aldri tenke meg at du trenger å bruke mer 20-25000!

 

Med mindre en har lagrer alt på ram (spill programmer osv) må du uansett vente litt på at ting skal starte og spill loade! I mange tilfeller er det HDDen(e) som setter grensene!

Lenke til kommentar
thoering: Synes ditt oppsett så interessant ut. Har så lyst til å bygge selv for da blir det akkurat som jeg vil ha det. Tror jeg skal få det til for jeg har lest en guide i PC World.

hihi, hvis du ikke vet NOE om pc'er, hvordan vet du at oppsettet var interessant? virker som du er interresert i PC siden du leser artikler p& PCworld oxo, da vet du sikkert s&nn ca hva du har lyst p&. Foresl&r at hw sporer IP, er drit lei slike tulleposter. Det er seri0st ikke morsomt, og du kaster bort mange folks tid som kunne vaert brukt p& & bruke folk med seri0se problemer.

 

i de ALLER fleste "hjelp, jeg skal ha ny PC" tr&dene b0r man finne ut ting selv, poste det, og sp0rre om det er et bra oppsett. Man b0r ALDRI stole blindt p& andre....

 

Tenk om noen f&reslo et 3DLabs Wildcat IV 7210 128+256MB skjermkort eller ATI fire GL..... waste of money......

 

bare noe & tenke p&

Lenke til kommentar
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!

Blir bare mer og mer ergelig over deg.

Ingen ville brukt 60k på en data.

Bruk 20 og kjøp noe annet.

Kunne godt tenkt meg å svidd av en 50-60 tusen på en pc jeg..

Problemet mitt er vel at kona hadde tatt litt av. :scared:

Bruker ca 20000.- på pc utstyr i løpet av året uansett.

Lenke til kommentar

"Hei gutta... har kjøpt meg en ny PC jeg altså. Den kostet 60.000 kroner. Er ikke jeg fra en rik familie som har råd til å kjøpe så bra PC? Også pappa'n min da... han er så rik at han betaler alt. Ja han sa jeg kunne kjøpe så bra PC for pappa'n min er så utrolig rik altså"

 

(leses med ekkel blærumsdialekt).

 

Hentet fra ett lite skuespill jeg nettopp har laget, der hovedpersonen er en datagal gutt rundt 20 år, som bor i Bærum, og som har rik pappa.

 

Neida, Bærumsgutt83. Skal ikke gjøre narr av deg. Men jeg mistenker deg for å kjøpe PC til 60.000 for å skryte av den til venner. Som så mange andre har sagt, så koster en PC som er mer enn bra nok for deg, rundt 20-25.000 kroner. Alt over, vil ikke ha noe å si på ytelsen uansett. La oss si du har 1GB ram. Vil du virkelig merke forskjell mellom 1 og 4GB? Da skal du drive med veldig spesielle operasjoner. Og forskjellen mellom 250GB harddisk, harddisker på tilsammen 1TB vil ikke ha noen nytte for seg om du ikke skal lagre store (og da mener jeg store) mengder med film i DVD (MPEG2) kvalitet.

 

Nei, kjøp PC til maks 25.000 nå, spar resten og kjøp ny PC om 2 år. På den måten har du helt up-to-date PC i fire år i stedet for i 2-3 år. Det er bare snakk om å være litt fornuftig i pengebruken, noe man bør lære seg hvis faren din plutselig skulle somle bort hele formuen deres.

Lenke til kommentar

Sånne tråder har me sett før...og det er som vanlig lite vits i å klage.

 

1: Trådstarter er seriøs så har han ikkje så masse datakunnskap.

eller

2: Trådstarter er her for å ha det morro på vår bekostning.

 

Uansett så har slike tråder tendenser til å ende med at ørten personer poster om at det er altfor masse for ein PC og at trådstarter (som ofte er ny på forumet) ikkje er til stades.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...