Jump to content

Bærumgutt-83

Medlemmer
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Har planer om å bytte til Socket 939 så jeg får testet ut FX-53 prosessoren. Spørsmålet er da hvilket hovedkort jeg skal satse på. Hadde i utgangspunktet tenkt på dette kortet fordi det har nforce3 chipsettet, men er litt bekymret pga rapporter om støy fra chipset-viften. Så derfor har jeg også sett på dette kortet, som har passiv kjøler men kjører Via K8T800 Pro chipsettet. Hva bør jeg satse på? Og hva er egentlig forskjellene mellom nforce3 og K8T800 Pro? Har hørt at nforce3 er mer stabilt. Stemmer dette?
 2. http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=301085&cks=PRL Dette er et hovedkort for DDR2. Spørsmålet er om jeg kan bruke mine gamle DDR minnemoduler på dette kortet? Altså, om DDR2 er bakoverkompatibelt med DDR, slik USB2 er det med USB? Har egentlig nok minne som jeg vil bruke videre, men har lyst på dette hovedkortet.
 3. Bytt til Telenor eller Netcom og tegn forsikring via abonnementet. Det er det enkleste og beste.
 4. Hvis du først har råd til E700 så kan du jo like godt spandere et par hundrelapper til på Motorola V600. Den har alt det E700 mangler.
 5. Jaggu høyt intellektuelt nivå på dette forumet
 6. Her er en beskrivelse av hvordan du sender filer med bluetooth (obex file transfer) fra V600 til en annen telefon. Håper dere har mulighet for å teste dette, for dere vil vel ikke ha åpenbare feil i testene deres? 1. Enter the menu from the standby screen with the menu key or joystick. Select and click the Multimedia icon, then select and click the Pictures icon. Choose a picture you have taken with the V600 camera and click the menu button to access the Pictures Menu. The Move and Copy options in the list allow you to move or copy the image to another Bluetooth device. 2. Click the Copy option to reach the Object Exchange menu. You will see a list of devices that you can send the picture to using Bluetooth, if you have not previously found devices with the phone then choose the Look for devices option.
 7. Følger det ikke med datakabel til v600? I testen stod det ingenting om det, men jeg har lest andre steder at det følger med. Dessuten støtter da denne telefonen obex file transfer protokollen for bluetooth? Tror dere burde sjekke opp dette, for på meg virker det som dere ikke har fått med dere dette.
 8. Har et lite regnestykke til deg "smarten". Med Djuice Nonstop får du telefon som er sponset med 2000,-. Månedsavgiften er 299,- men gratis fram til oktober. Jeg kjøpte telefon i juli, og får dermed månedsavgift i 9 måneder, noe som blir kr 2691,- tilsammen. Med andre ord har jeg "tapt" kr 691,- på fastavgiften i forhold til det mobilen var sponset med. Så er spørsmålet, hvor mange sms kan du sende for kr 691,-? Med Mobyson (44 øre pr sms) er svaret 1570 stykker. Hvor mange blir det pr dag? Svaret er 4,3. Er 4,3 sms pr dag mye? Svaret er nei. Ihvertfall sender jeg MYE mer enn det. I tillegg kommer alle de andre fordelene med Telenor, som f.eks. forsikring, noe Mobyson ikke tilbyr, og at man slipper å "fylle opp kortet", noe jeg først og fremst forbinder med fjortiser som er for unge til å tegne skikkelig abonnement. Bare for å ha sagt det til slutt: Djuice Nonstop er et abonnement for dem som sender mye sms. For de som nesten aldri sender sms vil det selvsagt ikke lønne seg uansett, men for dem vil jeg mye heller anbefale et godt og billig abonnement, som f.eks. Chess, enn et kontantkort. I tillegg er jeg den første til å innrømme at ringeprisene med Djuice Nonstop er altfor høye i forhold til månedsprisen, særlig når det gjelder til fasttelefon. Ikke noe perfekt abonnement altså, men for meg og mange andre er det det beste alternativet i dag.
 9. For deg som liker å ha kontantkort er selvsagt Mobyson mye billigere enn Telenor. Jeg for min del synes at kontantkort er barnslig og upraktisk, derfor har jeg Djuice Nonstop. Da sparte jeg 2000,- fordi telefonen var sponsa, og i tillegg er det ingen månedsavgift før oktober.
 10. Forøvrig: Tastaturløsningen virker genial. Tipper utviklerne hos Nokia river seg i håret for at det ikke var de som kom på det der.
 11. Ja huff så forferdelig å poste bilder av en telefon! Så skummelt da! Kanskje Siemens kommer og tar oss. Hva er det som skjer med Internett egentlig? Virker som man blir kriminell uansett hva man foretar seg på nettet nå for tiden. Triste tilstander. Synd at du er en slik nyttig idiot molna.
 12. Jeg har nettopp fått en Nokia 7610 av Pappa, men jeg får ikke til å sende eller motta MMS. Jeg bruker Telenor. En kamerat har akkurat samme telefon med Netcom, og hos han funker det fint. Har sjekket alle innstillinger, og skjønner ikke hva som kan være feil.
×
×
 • Create New...