Gå til innhold

Ingen lagg i Xbox LIVE


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
en annen ting er jo at X-Box bare fokuserer på spill.

 

Hva mener du med dette?

 

Det er riktig som Elyas sier, Live krever at alle har bredbånd, noe som hjelper kraftig på laggen. Generellt når det lagger på spill via PC er det som regel pga en eller flere brukere som har treig oppkobling.

 

De gangene jeg har spilt med folk fra USA med en server her og alle har bredbånd, har alle fra der borte hatt en ping på over 100.

Endret av HeavenHell
Lenke til kommentar
det i tillegg til ADSL er ikke dyrt pr mnd? oookei...

 

(jeg trodde det var noe slikt som 100kr mnd elns, slik som med de fleste mmorpg...men detta var jo ripoff imho)

ADSL bør du jo ha uavhengig av XBOX Live eller ikke... (*springer å gjemmer seg for alle modem/isdn avhengige der ute*)

 

100 kr pr. mnd. er etter min mening dyrt.

499,- for et helt år er derimot en god pris når man tenker på at man får et headset og ikke er bundet til ett spill.

Lenke til kommentar

Grunnen til at Xbox-spill over Live ikke lagger nevneverdig, er fordi nettkoden generelt sett er ganske solid. Det er like høy ping på spill over Xbox live som i andre spill, men ettersom nettkoden som Live baserer seg på er forholdsvis solid (og det er strengt tatt ikke noe problem å lage det samme på PC, men alt avhenger av spill og hvordan man utformer spillet).

 

Husk også at ting som spilles via Live kan gjøre mye mer av kontrollen sin lokalt på maskina, ettersom man tar utgangspunkt i at ting ikke har blitt tuklet med (til forskjell fra f.eks. det å spille på en åpen arkitektur som PC). Det gjør at du kan få en bedre spillopplevelse lokalt på maskina, ettersom Xboxen kan gjøre en langt større grad av gjetting på hva som skjer framover.

 

Nå er det riktignok ikke helt lagfritt, men interpolering og lignende gjøres ganske godt på i hvert fall Project Gotham Racing 2, slik at man i tilfelle får større korreksjoner på visse punkter (bilene kan hoppe et stykke fram på banen etc). I tillegg opplever man at ikke alle kollisjoner gjøres korrekt i forhold til hvordan alle biler ligger an, f.eks. dersom en bil ligger rett bak deg, kan det hende personen klarer å snurre deg uten å være i bildet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...