Gå til innhold

Sarah Gaulin. Utsatt for trusler fra innvandrermiljøet.. "foreldrene er med på det."


Anbefalte innlegg

Sarah Gaulin har bodd i dette miljøet i 15 år, sett en utvikling av kriminalitet hun liker dårlig, sier noe om det, mottar trusler og får null støtte av eget parti som hun offentlig representerer i sin bydel søndre Nordstrand. Altså (AP.)

I debatten i går fortalte hun en god del om sin personlige erfaring. Det er ikke en hyggelig historie, og hun har tilslutt endt opp med å flytte av frykt for ytterligere represalier. Dette har vært uttalt terror som har vart lenge nok for henne. Nettopp derfor fortjener hun en ekstra hyllest når hun tør å stå frem i NRK å fortelle uten tildekning det som er verdt å nevne i denne dramatisk negative utviklingen av kriminaliteten vi har rundt oss. At de fleste andre politikere gjemmer seg i busker og kratt når dette temaet kommer på banen, det begynner vi å bli brukbart vant med.

Hun kunne som noe fortelle om trusler fra selv gjeng-ungdommens foreldre, og ungdommer som begår hevnaksjoner på vegne av foreldre. Og selvsagt er penger og status det største motivet for å la seg rekruttere til gjengkriminalitet. Får de status og blir fet av penger, så gir de tydeligvis f.. i en vanlig borgers utvikling, utdanning/jobb. Hvor er foreldrene? Jo de ser heller ut til å gi en, i det minste stilltiende aksept, for sine barns dårlige valg av løpebane i livet. Men når det gir slik lønnsomhet så er det kanskje ganske så greit for hele familien.?

Solvang som objektiviteten selv måtte selvsagt, med rette, be oss om å være klar over at mange innvandrere er lovlydige.

En miljøarbeider årsaks-forklarte rekruttering til kriminalitet med innvandreres manglende muligheter i Norge, innbefattet skole fikk jeg inntrykk av. Hva? Utdanning finnes ikke på noen måte tilrettelagt for innvandrere, eller hva mener han? Det så ikke ut til at Sarah Gaulin ga særlig troverdighet til mange av denne miljøarbeiderens(x-gjengmedlem) sine poenger.

Det var forøvrig mye oppgitthet å spore fra representantene i panelet i går. Neste gang skal kreative sjeler, inkl.justisministeren, komme til Solvang med sine solide løsninger på de utfordringene vi daglig har en altfor stor dose av. Det er bare å ta frem eventyr-brillene og vente.

Endret av Sovna
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
  • Sovna endret tittelen til Sarah Gaulin. Utsatt for trusler fra innvandrermiljøet.. "foreldrene er med på det."

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...