Gå til innhold

unbranded mobiltelefoner . U - merket mobil telefoner


galaxyy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
15 minutes ago, OC-Freak said:

Generelt: styr unna.

Er masse videoer på youtube om disse falske kopiene. Eks denne

 

Enig, slike kinakopier kan kanskje ved første øyekast se ut som om de er fra andre og seriøse produsenter. Men de kan mangle funksjoner både i software og hardware, ha en HELT annen og dårligere kvalitet, og har nok tilnærmelsesvis garantert MYE lavere ytelser. Programvare for bildebehandling, og hardware for bildetaking er nok også tilnærmelsesvist garanter elendig i forhold til mobiltelefonene de forsøker å etterligne.

Direkte kinakopier av andre merkers mobiltelefoner er nok KUN for "wannabees" som ønsker at det skal SE UT SOM om de har, og har råd til å kjøpe en "ordentlig" mobiltelefon, men som ikke har råd til å kjøpe annet enn kinakopier...

Ikke glem at om du kjøper mobiltelefon og annet i Norge så får du norske forbrukerrettigheter med på kjøpet. Det synes jeg er verdt en del i og med at du får en garanti for at det du kjøper er noe du kan ha en stund. Uten en garanti så kan det du kjøper i teorien vare en dag etter at du tar det i bruk hvis det ikke allerede er ødelagt allerede når du får det...

Det er nok eventuellt MYE lurere å kjøpe brukt på Finn enn å kjøpe en kinakopi. Hvis man ikke har råd til å kjøpe en ny mobiltelefon i norge med spesifikasjoner for det vestlige markedet og med norske garantier, så kjøp heller en (pent) brukt mobiltelefon på på Finn, eller behold den gamle og spare litt lenger til man har råd til å kjøpe en ordentlig og ny mobil i Norge.

Endret av Gjest MKII
Lenke til kommentar

Hvis produsenten klarer å lage et godt produkt, klarer den også å markedsføre produktet med eget merkenavn og design.

Du får kjøpt billige merker helt nye.  Du kan også kjøpe litt eldre telefoner med stort prisavslag på bruktmarkedet. Unntatt iPhone, som holder seg veldig godt i pris.

Jeg har mobiltelefon fra det rimelige merket Xiaomi, kjøpt på Elkjøp. Kjempefornøyd. Men av politiske grunner bør en unnlate å kjøpe kinesisk. Jeg kjøpte den før den militære spesialoperasjonen begynte.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Disse kinakopiene annonserer ofte med 512 GB lagring og 12GB RAM og spesifikasjoner som ser helt utrolige ut.

Du får derimot noe helt annet.

Du får kanskje 16 GB lagring, 1 GB RAM og i stedet for 4 kameraer får du ett som ikke engang klarer video i 720p, og fotokvaliteten er helt i dass.

Så jeg ville ikke kastet bort penger på det. Du får faktisk billigmobiler fra f.eks Xiaomi eller Motorola som er langt bedre til bortimot samme pris. Men de ser bare ikke like fantastiske ut på papiret.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...