Gå til innhold

galaxyy

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

galaxyy sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja jeg var så dum at jeg gikk på limpinnen. Jeg investerte 5000 nkr i 2018 i fake bitcoin og forstod da jeg overførte et sek etterpå at deg definitivt var blitt lurt. Fikk overveldende mange telefoner i etterkant på grunn av dette og der de ringer og sier at de skal tilbakebetale summen samt verdiøkningen av bitcoin. Så nå fikk jeg i tillegg en email. Såååå lenge etterpå. Legger emailen under her. Hva tenker dere om dette? Er det flere som er plaget med dette? Denne e-posten gjelder investeringsmidler du tapte på finansmarkedet. Hos Kapital Associate er målet vårt å undersøke handel med virtuelle meglerfirmaer som presser ut og hevder å være notert på finansmarkedet. Siden 2012 har vi mottatt flere klager angående aktiviteter til GrandeFx, Titanpro500, PlusOption, Binary Option, GrahamFe, Iblv, IcMarkets, Pro Capital, Markets.com, Richfielder, RichPremiumRx, Ark Management, GetFinancial og andre underordnede tilknyttede selskaper. På grunn av disse økonomiske feilbehandlingene, fikk selskapet vårt mandat av Financial Regulatory Commission (FRC) til å undersøke grundig og kreve tilbake tapte investeringsmidler. Vi har utnyttet vårt vell av erfaringer angående dette emnet og med suksess stengt noen av de ovennevnte virtuelle meglerfirmaene. Når det er sagt, gir vi deg muligheten til å gjenvinne dine tapte investeringsmidler fra hver eller alle disse virtuelle meglerfirmaene uten kostnad. For å starte saken din, må du vennligst gi oss følgende detaljer for å lette gjenopprettingsprosessen, og rådgiverne våre vil kontakte deg etter mottak av detaljer. 1) Firmanavn. 2) Totalt investert beløp. 3) Gyldig telefonnummer. 4) E-postadresse Våre dyktige rådgivere bistår også med søknadsprosessen og tilveiebringelse av en-til-en advokatvirksomhet, vurdering av fordeler og kompensasjon. Du kan bestille, ombestille eller avbestille en avtale online for å holde alle synkroniserte. Så snart midlene dine er gjenvunnet og innbetalt til bankkontoen din, må du først betale 10 % provisjon til oss. Vær oppmerksom på at klientkonfidensialitet er en av våre høyeste verdier. Regner med ditt tidligste svar. vennlig hilsen Paul friedman Gjenopprettingsrådgiver
  2. galaxyy

    Sykepermisjon

    Hva er det egentlig?
  3. Ser de selger en del rimelige kopier på fx Fruugo. Så ser jeg at de selger endel unbraded i fra Kina kopi av samsung, iphone og andre modeller til svært gode priser. Erfaringer på disse?
  4. Dersom jeg må reise vekk pga det har skjedd en ulykke med en i familien, er det sykemeldingsgrunn eller må situasjonen omskrives?
  5. Jeg har boliglån på 1.4 mill. Har det noe å si ift skatteprosenten?
  6. Jeg vet at det er 66 %. men gjelder det beløpet som stør på Likingen? Dvs med feriepenger. Fordi da er totalt ca 300 000.
  7. Jeg er ikke ufør pr idag eller noe så jeg har ikke uførutbetaling eller AAP - utbetaling
  8. Min siste 450 000 var på. Hvor mye vil jeg få utbetalt som 100% ufør?
×
×
  • Opprett ny...