Gå til innhold

Spørsmål om kombinert regulering


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
On 8/1/2023 at 1:01 PM, Buddy Dakota said:

Har et (kanskje dumt) spørsmål om skilt som det under. Kan man parkere utenfor intervallene som står, og så stå 2 timer inn i intervallet (fra f.eks. kl 07:00 til kl. 10:00), eller begynner de 2 timene å telle med en gang man parkerer, uansett om man er utenfor intervallet hvor soneparkeringen gjelder? 

 

image.png.14eb576225104f00b7fcd77a8ca66e48.png

Bør være som både @Trulss og @Nicolae skriver, bortsett fra at man i "Nicolae"'s" eksempel vil kunne parkere klokken 14 på en lørdag og stå til klokken 10 mandagen etter. Vil si det blir på samme måte som hvis man betaler parkeringsavgift for lenger tid enn det kreves parkeringsavgift for den dagen. Da "hoppes det over" tiden hvor det ikke kreves parkeringsavgift, og parkeringstiden man betaler for forlenges inn i perioden hvor det igjen kreves parkeringsavgift dagen etter.

Hvis man for eksempel hadde parkerer klokken 17 mandag-fredag og betalt for to timer, ville man kunne stått parkert fra man parkerte klokken 17 den dagen til klokken 09 dagen etter hvis det hadde vært parkeringsavgift i eksemplet ditt (eller fra klokken 15 på lørdag, til klokken 09 på mandag).

Endret av Gjest MKII
Lenke til kommentar
3 hours ago, Nicolae said:

Der kan du stå fra kl. 16 til 10 neste dag.

Vær klar over at "neste" er elendig definert og tvetydig. Jeg vil si at om du parkerer klokken 16 eller senere på en ukedag kan du stå til klokken 10 kommende dag, og parkerer man klokken 14 eller senere på en lørdag kan man står til klokken 10 neste dag (helligdager klusser det til ennå mer 😝)...:

https://www.sprakradet.no/svardatabase/sporsmal-og-svar/neste-helg/

PS: Jeg har også sett en definisjon hvor for eksempel uken etter ble definert som "neste" uke i første halvdel av uken, og så definert som "kommende" uke siste halvdel i uken man var i. Så med andre ord avhengig av andelen av tid som er igjen til uken etter bare for å gjøre tvetydigheten og muligheten til forvirring større 🤔

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...