Gå til innhold

Trenger hjelp til kjøp av elsykkel, ca 100 kilo skal 13-15 kilometer 5 dager i uka.


Anbefalte innlegg

Den skal brukes til og fra jobb. 13-15 Kilometer en vei (spørs hvor jeg skal møte opp). Jeg kan lade på jobb.

Den skal frakte ca 100 kilo pluss/minus liten sekk med utstyr. Det er en lengere oppoverbakke på vei hjem, men ikke veldig bratt.

Hva kan jeg om elsykler fra før? Ingenting. Jeg har kun prøvd elsykkel på en parkeringsplass før.

 

Jeg vil heller ha en sykkel som er godt egnet på asfalt enn og ha en "hybrid" hvis det finnes. Ikke ute etter noe "sporty" greier, vil heller ha noe som er behagelig, da det først og fremst vil bli et transportmiddel og ikke et trim apparat. 

Ikke veldig lyst til å bruke mer enn 15.000 kroner, men er en sykkel fryktelig mye bedre for noen få tusen ekstra kan det vurderes.

Tusen takk. 

Endret av Eriksendrul
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

@Nepa: For min egen del er jeg skeptisk til Momas-sykler ettersom de er designet og produsert for Kajakk & Fritid så vidt jeg vet. Virker som de også har noe å gjøre med E-wheels som får VELDIG varierende tilbakemeldinger på Trustpilot. Det vil jeg si at er et dårlig tegn... Hele 15% av anmelderene gir de en eneste stjerne av fem!

Går Kajakk & Fritid og eventuellt også E-Wheels på dunken vil du slite med å få ting på garanti, noe det virker som kunder hos E-Wheels gjør allerede! Utover standarddeler fra andre leverandører kan man også slite med å få tak i reservedeler, noe man fort kan gjøre samme hva i og med men ikke vet noe som helst om hvor lenge disse to butikkene gidder å levere reservedeler til syklene de leverer...

https://no.trustpilot.com/review/e-wheels.no

https://no.trustpilot.com/review/kajakk-fritid.no

Endret av Gjest MKII
Lenke til kommentar

@Eriksendrul

Sjekk:

https://duckduckgo.com/?q=test+elsykkel+15000+2023+.no&t=vivaldi&df=2023-01-01..2023-05-23&ia=web

Eventuellt mener jeg å ha lest uttalelser fra sykkelbransjen (Les: Bukken og havresekken) at man bør legge 30.-40.000,- i en elsykkel for å få noe som er bra og som varer. Kan hende det er noe i det tatt i betraktning hva man må gi for en vanlig sykkel som er bra+batteripakke sm koster adskillige tusen+motor som koster flere tusen+elektronikk som ikke er gratis i tillegg til hva en god sykkel koster. Så om du finner ut at du vil ha noe som trolg varer lenger, og som er bedre:

https://duckduckgo.com/?q=test+elsykkel+25000+2023+.no&t=vivaldi&df=2023-01-01..2023-05-23&ia=web

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...