Gå til innhold

Offshore-oljeplattform


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

lønn er veldig variabelt og det finnes ikke noen fasit, men de fleste stillingene er meget konkuransedyktig innen sine bransjer 

du får ikke jobb offshore uten relevant utdanning eller kompetanse for den stillingen du skal utføre så skjønner ikke hva du mener med spørsmål 2. 

Lenke til kommentar

Varierer veldig, men tariffene for de som er i feks SAFE og Industri og Energi (fagforeninger) ligger på sidene dems. De som er fast på plattform i drift feks for Equinor aner jeg ikke. Så har du andre bedrifter som reiser ut også, som ikke er fast og der også varierer det veldig mye

Lenke til kommentar
henningi100 skrev (Akkurat nå):

Forpleining og Boring har samme matrise og er ikke på bunn, ISO fag er på bunn sammen med brønnservice , siste årene har startlønnen i brønnservice hatt en god stigning og er nå på ca 6-700 000 

Store variasjoner innad i firmaer i service også, veldig store. Noen har også lave grunnlønner men gode dagstillegg mens andre har faste og høyere lønninger med færre og lavere tillegg :) 

Lenke til kommentar
Heisanheisan skrev (1 time siden):

Forpleining og Boring har samme matrise og er ikke på bunn, ISO fag er på bunn sammen med brønnservice

 

Sitat

For offshorearbeidere med 962.000 kroner i lønn var 218.000 kronber tariffavtalt overtid og 142.000 kroner tekniske tillegg. Innen gruppen forpleining/renholdsarbeidere var gjennomsnittslønnen per person lik 661.000 kroner, herav 79.000 kroner i tariffavtalt overtid og 71.000 kroner i tekniske tillegg.

Jo de er nære bunn.

Lenke til kommentar
Heisanheisan skrev (8 timer siden):

Forpleining og Boring har samme matrise og er ikke på bunn, ISO fag er på bunn sammen med brønnservice

 

jeg tro faktisk ndt ligger under iso fag , snitt 550 før tilegg, men vi får ca 1100kr dagen plus kved/natt offshore. men det er mye sporadisk arbeid og få faste rotasjoner.

ivertfall om du ikke jobber i selskap som conoco, de har egene faste ndt personell, de fleste andre leier kun ved behov. 

Lenke til kommentar
Melleby02 skrev (9 timer siden):

Noen som kan si meg hva man tjener på de ulike stillingene på en oljeplattform? 

Hva tjener de med kun offshore kurs uten noe relevant utdanning til oljeplattform?

Dette offshorekurset er bare et obligatorisk kurs hvor man lærer om generell sikkerhet og helikopterlanding på sjø, pluss diverse førstehjelp. Kurset tar 4 dager og gir på ingen måte noen kompetanse utover dette.
Bedriftene som har ansatte offshore sørger for dette kurset til sine ansatte. 

Offshore jobb er i seg selv ikke et yrke, en offshore installasjon kan sammenlignes med fabrikk hvor det arbeider mange forskjellige yrkesgrupper. Det er ikke behov for deg der om du ikke har noe relevant å bidra med.
 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...