Gå til innhold

Opsat500

Medlemmer
  • Innlegg

    262
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Opsat500

  1. Jeg er medeier i en bedrift med tre eiere. Styret består av oss tre eierene og alle er menn. Ser ingen umiddelbar grunn til å endre på dette da ting fungere bra. Mulig man kan betale to kvinner på f.eks Fillipinene noen kroner for å være styremedlem. Reglene sier at 50% må være fra EØS land eller UK så jeg tror det kan gå bra.
  2. Jeg var i samme situasjon og endte på en 2018 Q7 e-tron diesel hybrid. Denne har fungert helt perfekt. Med behov for 3x isofix i bakseter og mulighet til å dra tung henger på 3,5 tonn så fant jeg på det tidspunktet ingen elbiler som oppfylte kriteriene. Mulig det gjør det nå.
  3. På en Audi jeg hadde så havarerte svinghjulet på 80.000 km. Det ble dekket ar garanti. På en Peugeot skjedde det samme på 180.000km. Kjøpte nytt på nettet til ca. 5000kr og fikk noen til å bytte det.
  4. Det du ønsker å gjøre er oppskriften på et liv i fattigdom. Kjøp en brukt oppvaskmaskin til 500kr. Det er mange på finn til den prisen. Er du uheldig og den slutter å virke med tiden så kjøper du bare en annen til 500kr.
  5. Ikke med en gang, men over tid vil privat kunne vokse og få dem inn i produktivt arbeid.
  6. Rente på 0. Privatpersoner og bedrifter lånte enorme beløp. Nye lån = nye penger trykkes.
  7. En stor vifte gir ikke noe varme i seg selv. Den vil bare blåse luft. Man må ha en varmekilde.
  8. Det er som regel skiltet med Low gear før bratte nedstigninger. Det er relevant for alle biler.
  9. Vi har en ladbar hybrid og det fungerer kjempebra. Ca. 90% av det vi kjører er småkjøring, alt dette utføres på strøm. På langkjøring blir batteriet tomt og dieselmotoren starter automatisk. Du må ha mulighet til å lade hjemme, hvis ikke er det helt bortkastet.
  10. At folk tar frem veteranbilen for en liten kjøretur to ganger i året har latterlig lite å si for klimaet.
  11. Husk at Iron Dome skyter ned nesten alle raketter som har bane mot befolkede områder. Uten dette ville antallet drepte i Israel vært totalt andelenes.
  12. I tillegg er i følge nåværende eier ikke eier av bilen da den er registrert på noen andre.
  13. Man kan ringe politiet også, jeg har gjort det og det var ikke noe problem. Det var før man kunne søke det opp selv på internett.
  14. C-klasse er for ny, det er en bruk og kast bil. Mercedes sluttet å produsere «evighetsmaskiner» på midten av 90-tallet. Som en bonus er det stor mulighet for verdiøkning i stedet for verditap om bilen holdes i god stand. Du har rett i at gamle Toyota også er bra, men de mangler kjørelomfort
  15. Skal man kjøpe et AS og ikke har serlig kompetanse og erfaring med slike transaksjoner bør man benytte ekstern hjelp. F.eks revisor eller andre som kan bistå. Da får man en ryddig prosess uten problemer.
  16. Skulle jeg hatt en lavbudsjett bil hadde jeg vurdert en Mercedes E 250 diesel fra tidlig på 90 tallet.
  17. De store merkeforhandlerene er som regel veldig kresne på hvilke bruktbiler de vil ha i butikken.
  18. Kjøper man en 16 år gammel bil som har gått over 200.000km så kan alt skje. Den kan godt være i fin stand den dagen den EU godkjennes for så havarere fullstendig dagen etter.
  19. Du kan koke den og måle temperaturen i vannet når den åpner.
  20. Det er bare å kjøre på med namsmann og det som trengs. Dette er svindel.
  21. Ved å avvikle alle bullshit jobbene i offentlig sektor frigir man arbeidskraft til produktiv sektor.
  22. Og det er helt greit. Sikker mere herfra også, kanskje de spiser norsk laks og bruker drivstoff fra norsk olje. Om noe er litt ille så er det at de lagde atomvåpen ved hjelp av norskprodusert tungtvann. Ingen andre ville selge dem tungtvann, men naive nordmenn trodde på dem når de sa det ikke var til våpenproduksjon.
  23. Da var termostaten trolig defekt og i åpen posisjon hele tiden.
  24. Kan du ikke bare si til naboen at han kan fjerne de trærne? Slik at du slipper å gjøre det selv. Vinn-vinn for begge parter. edit: men om naboen turer frem med advokat slik du beskriver så hadde jeg plantet flere trær.
×
×
  • Opprett ny...