Gå til innhold

Roast Biff, fra Sverige.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

De fleste mener nok et ferdig produkt når de sier roastbiff, altså f.eks. til pålegg. Dette er altså ferdig til bruk og skal ikke varmebehandles. 

Eller kjøpte du et rått stykke kjøtt som kan brukes til roastbiff? Isåfall skal det stekes først, men ikke som "biff". 

Lenke til kommentar

Roastbiff er ikkje ein definert ting. 

I all enkelheit er roastbiff kjøtt utan bein som er steikt i ovn og ikkje på panne (sjølv om resultatet blir best om du bruner kjøttet fyrst). Det er vanleg å bruke eit heilt stykke av f.eks. mørbrand av okse, men alt kjøtt kan brukast. Ein kan til og med bruke fleire kjøttstykker som ein surrer saman med hyssing sjølv om du då ikkje får fine skiver av roastbiff. 

Om det smakte rart så er det nok kjøttet som ikkje var godt, det er ikkje så mykje smak på roastbiff, ofte er den biffen berre krydra med salt og pepper på utsida. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...