Gå til innhold

VAT-nummer / er ikke mva-registrert


Anbefalte innlegg

Hei,
jeg har en stor kunde (med internasjonal eier) som krever at jeg registrert meg som leverandør på supplier-eu.ariba.com før jeg kan sende de faktura. Jeg har allerede gjort en jobb for de som de er veldig fornøyd med, og skulle nå sendt ut faktura for oppgaven.
Jeg er kun et lite firma, og er for øyeblikket ikke mva-registrert. På siden til ariba står det at VAT-number (påkrevd felt) må fylles ut i riktig format f.eks NO123456789MVA. Hvordan kan jeg løse dette? Jeg får fyllt ut alt annet, men her stopper det naturligvis opp siden jeg ikke har MVA bak orgnr/vat.

 

Hvordan kan jeg løse dette? Jeg har gitt beskjed til kunden at jeg for øyeblikket ikke er mva-registrert og avventer svar fra de.

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
NoBo skrev (35 minutter siden):

Enkleste er vel om du skaffer deg et orgnr? Enkeltmannsforetak, NUF eller lignende?

Han har org nr, men han er ikke mva registrert.  (enten har ikke omsatt for 50 000 enda, eller han har ikke registrert seg selv om han burde det) 

problemet ser ut til å være at kundens system forutsetter 100% at alle leverandører er mva registrerte, men dette er sannsynligvis ikke riktig. da enkelte leverandører leverer mva frie tjenester, så de har helt sikkert en måte å registrere leverandører hvor det ikke står mva bak nummeret. 

Du må bare vente på svar fra kunden. 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...