Gå til innhold

Norsk Narkotikapolitiforening - En farse


Anbefalte innlegg

https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/nar-politi-og-patalemyndighet-dummer-seg-ut-for-apen-scene/o/5-95-870560

Når jeg leser saker som dette begynner jeg å lure på rettsikkerheten her i landet. 

 

  • For det første at en statsadvokat og en politiinspektør politianmelder en mann som har hengt opp to åpenbart satiriske plakater om deres høyst kontroversielle forening. Såpass må de tåle
  • For det andre at kollegene ved Oslo politikammer faktisk ville ha straffesak, i stedet for å legge vekk saken med den åpenbare begrunnelse at politisk satire har en spesiell beskyttelse i lovverket
  • Og for det tredje at heller ikke statsadvokat Jane Lundstadsveen i Hedmark og Oppland, som ble oppnevnt av Riksadvokaten som settestatsadvokat, vurderte saken opp mot mannens grunnlovsfestede rett til ytringsfrihet.

 

Men det stopper ikke med dette...

 

I løpet av helga kom det nemlig tips på sosiale medier om at også settestatsadvokat Jane Lundstadsveen er medlem i NNPF. Tips som viste seg å stemme.

Med andre ord:

Den «uhildede» statsadvokaten som har vurdert «bevisene» fra etterforskerne i Oslo, og besluttet å reise tiltale, er selv medlem av den samme, politiske foreningen som anmeldte «plakatmannen» for å drive gjøn med dem.

 

 

En skamplett for politi og påtalemyndighet,  og ikke minst de to persillebladene Geir Evanger og Jan Erik Bresil

  • Liker 6
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
uname -i skrev (13 minutter siden):

Leste at disse NNPF-gutta prøvde å få utesteder til å bli medlem. I bytte skulle skjenkekontrollen bli litt slappere.

Dette er ren mafiavirksomhet og burde blitt straffeforfulgt.

Sponsa, med 1 mill, av statlige midler, beregnet paa politietaten.

Ikke paa den, gutteklubben der.

 

Endret av Karltorbj
Lenke til kommentar

Det er trist at de holder på slik. De driver også feilinformering i opptreningen av nye politifolk og drar med seg narkotika fra bevislageret rundt på forelesning, på fritiden, noe som må være på kanten av loven.

En annen ting jeg reagerer på var en sak der de arresterte en dame som hadde med seg barna i en demonstrasjon for avkriminalisering av narkotika. De mente hun var påvirket, noe det viste seg at hun ikke var. Hun var også medlem i en organisasjon som er pådriver for avkriminalisering, og de to politifolkene som arresterte henne var medlem av NNPF. Det var med andre ord en politisk handling av politiet. Hun ble kroppsvisitert og fikk hjemmet sitt ransaket.

Det er på tide at slike politifolk som misbruker sin makt får sparken og at det blir en opprydding i etaten der etablert forskning og fakta styrer hvordan ting gjøres.

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Naboen er stoner og kjemper mot NNPF. Hadde aldri hørt om dem, selv om dem har eksistert siden 1994. Jeg hørte stemmen til lederen på radio og han høres ut som en quisling. En privat borgerverngruppe som misbruker yrket sitt til å ødelegge folks liv, forstår jeg.

Lenke til kommentar
aig skrev (13 minutter siden):

Naboen er stoner og kjemper mot NNPF. Hadde aldri hørt om dem, selv om dem har eksistert siden 1994. Jeg hørte stemmen til lederen på radio og han høres ut som en quisling. En privat borgerverngruppe som misbruker yrket sitt til å ødelegge folks liv, forstår jeg.

Er det jobbene de er redde for, siden de er saa veldig i mot, et friere samfunn.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Kan NNPF ha en finger med i spillet når man får inntrykket av at kokain og andre rusmidler regelrett flyter blant sunn norsk ungdom? 

Etter hva jeg har lest er det ingen eksplosiv økning av ungdommer som bruker illegale rusmidler.

 

Også noe spesielt at en rekke influencere har fått spalteplass i media slik at de kan anekdotisk fortelle om hvor mye kokain det er i omløp. 

 

Endret av Psykake
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...