Gå til innhold

aig

Medlemmer
  • Innlegg

    134
  • Ble med

Alt skrevet av aig

  1. Norge er i en verden av dritt, men folk er blinde og døve til mine advarsler. All møkka kommer fra utlandet i form av terrorister.
  2. Opprinnelig topic er egentlig om utlendinger, også hvite folk som krever at jeg skal snakke på engelsk, eller tom. rike turister som oppfører seg om om dem har kjøpt og betalt rettigheter til å "bestemme" i Norge.
  3. De fleste har egentlig ikke rett til å kalle seg flyktninger. "I alt 16 millioner mennesker var på flukt i et annet land i 2013. Selv om dette er mange mennesker, utgjorde mennesker på flukt likevel ikke mer enn sju prosent av alle verdens migranter, ifølge OECD. Flertallet av verdens nesten en kvart milliard migranter er arbeidsmigranter eller mennesker som rett og slett er på jakt etter et bedre liv i et annet land." https://forskning.no/samfunnskunnskap-samfunnsgeografi/dette-er-verdens-flyktninger-og-migranter/475684
  4. Konsekvensen av hijab kan bli et mer brutalt politi. Dem har vrangforestillinger, så jeg er bekymret for deres mentale helse.
  5. Jeg har bodd i et belastet nabolag. En natt kom uniformert politi utenfor, men var ikke ikke ute etter meg. En politikvinne hadde en sort hette med en bitteliten cap på tuppen, litt som en skyggelue m/ hette. Jeg har dessverre ikke noe bilde, men man kan gjerne ringe Politiet og spørre om denne norske hijaben. Jeg juger ikke!
  6. det dreier seg ikke bare om episoden jeg nevnte. jeg har fulgt med om mange andre situasjoner som det fortelles om i mainstream og alternativ media.
  7. Synes ikke spøken din er morsom. Nordmenn klager over problemet ved hjelp av grupperinger som kalles nynazistiske. Hva med å komme med ditt eget syn på saken, i stedet for å leke den allvitende sensor? Skjønner at du bare gir faen i alt og alle. LOL
  8. På document.no kan man lese kommentarer som stemples som rasistiske. Folk klager over utlendinger som oppførerer seg som om dem bestemmer her i landet og som viser utakknemlighet for den hjelpen dem har fått ved å ha oppholdstillatelse. Jeg selv var nabo med en libanesisk kvinne og en dag jeg prøvde å slå av en prat med henne på bussholdeplassen, så kom det en eldre arabisk mann bort til oss og sa strengt til meg "snakker du med kvinner?" og det ble dårlige vibber. Ingen krangel, men jeg ble forbanna og valgte å forlate stedet. Det begynner å demre for meg at disse "herrefolkene" som befinner seg overalt, oppfører seg slik som et "rop om hjelp". En slags omvendt psykologi fordi at dem er redde for et eller annet. Det gjelder ikke bare muslimer, men også hvite flyktninger fra Ukraina. Det handler ikke om hudfarge eller religion. Dem føler seg utrygge og klarer derved ikke å oppføre seg normalt. For øvrig så liker dem Norge og vil gjerne bli helt norske, men dem kjenner ikke til kulturen pga. uvitenhet. Dette er min analyse om problemet.
  9. En politikvinne med hijab mister all autoritet. Akkurat som at en politimann uten uniform er egentlig en veldig svak person. Dvs. at hijaben fjerner all makt og en sivil politimann er absolutt ingenting. Nå blir jeg vel mistenkt for å være en kjeltring, men det jeg prøver på er å leve som en fri samfunnsborger uten å bryte loven og da burde Politiet få la meg være i fred.
  10. På sykehuset er vegetarianer- og halalmat veldig dårlig. Veganere og muslimer blir ikke forskjellsbehandlet. Uansett, forslaget om hijab i Politiet er et svært troll.
  11. Å leve uten religion er for noen det samme som blasfemi. Derfor blir noen provosert. Jeg var på en åndelig reise og da erfarte jeg bl.a. at Odin ikke er død. Om du vil klassifisere vikingtroen som religion er opp til deg, men jeg har ikke sagt at Odin er min herre. Det er nok best for meg å heller si at jeg har en livsstil, det blir mest korrekt.
  12. Penga flyr ut av landet, ikke bare til EU og Kina. https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/69XRgL/slik-blir-striden-om-milliardpakken-for-ukraina
  13. Lily Bandehy er flink, bare se enda et eksempel her. https://sykepleien.no/2016/12/reagerte-da-sykehuset-serverte-halal-potet LOL
  14. England er i hvert fall en personlig venn. Takk og pris for Brexit.
  15. Denne artikkelen har sammenheng med at EU presser Norge for penger. https://www.nrk.no/tromsogfinnmark/driver-med-ulovlig-dumpster-diving-i-norge-_-gir-tips-om-hvordan-det-gjores-1.16268884
  16. AS Norge har ingen venner. Alt er business og vi må ikke ta det personlig, som det heter. Vi klarer oss nok alene i dritten som hele Europa befinner seg i. Jeg anbefaler filmen The Game hvor hovedpersonen er som Europa (inkl. Norge).
  17. Jeg er stolt av Odins kulturarv, derfor ser jeg ham overalt i Norden. Han er en personlig venn av meg, slik som Kristus er en "fantasivenn" for de kristne, som sagt av noen stygge tunger. Uten å referere til deg, så møter jeg endel kverulanter på forumet og finner argumenter for å tilbakevise demses ignorante og meningsløse mobbing. Er ikke redd for dem... Forøvrig kan jeg heller bruke ordet "åpenbaring" i stedet for fantasi, men det betyr kanskje noe av det samme. Jeg har ingen religion og vil heller ikke ha en, så det er nok grunnen til at noen folk blir forbanna. 🙂
  18. Jeg tar det som et kompliment. 🙂
  19. Retorisk spørsmål: Er Bibelen bevis for Guds eksistens? Eller kanskje 3 milliarder kristne tar feil, for din del? Å fange bilde av Odin er nok umulig. Men noen av oss er ikke hjerteløse kynikere som enkelte bedrevitere på dette forumet.
  20. Jaja, politiet bestemmer hva som er frie ytringer. Jeg får tåle en støyt når jeg snakker så høyt.
  21. aig

    Grove vitser!

    Vet du hvorfor svenske damer har så vanskelig for å bli gravide? Fordi at dem må ha alt inn med teskje.
  22. Når kritikken er konstruktiv, så tar jeg det til meg. Dere etterlyser dokumentasjon i stedet for å stole på mine ord. Skal jobbe med å etterkomme ønsket. Uansett, Odin er tilbake og denne gangen med to øyne.
  23. Ah, I can feel your anger. Lord Vader, rise my friend. Vi kan gjøre opp som mannfolk i denne tråden, som også eksisterer i virkeligheten.
×
×
  • Opprett ny...