Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kravstor på utseende?


Gjest d86e2...a79

Anbefalte innlegg

Gjest d86e2...a79

Jeg har snakket online med noen fra Kina. Dem er vakre kvinner.

Den ene kvinnen jeg har snakket med er ikke den vakreste jeg har sett av kinesiske kvinner, men jeg hadde mange av samme interesser som henne.

Jeg begynte å føle meg litt grådig nå, og tenker om jeg kunne finne noen jeg likte bedre (utseende, vakrere ansikt, bedre kropp). Det er ikke gitt garantert at jeg vil finne en annen som også liker de samme tingene jeg liker (liker samme filmer/series, liker å trene, liker samme type mat).

Man liker jo de man liker. Er det ikke lovt å være litt kresen, men det er ikke sikkert man finner den perfekte kvinnen. Finnes det en perfekt kvinne?

Kanskje jeg er for opphengt i kropp og utseende, men det er en av grunnene til at jeg valgte å lete etter en dame i Kina/Korea. Jeg syntes det var veldig mange flotte, nydelige damer i Kina, vakkert ansikt, flott kropp. Virker som dem er veldig god på å ta vare på seg selv både med kropp, ansikt og hud.

Jeg forventer ikke at jeg skulle finne og få meg en kinesisk dame som anses som en modell når det gjelder utseende og kropp.

Det viktigste er vel at man har nok lignende interesser, er en god match, ettersom man vil tilbringe mye tid sammen, men uten fysisk tiltrekning tror jeg ikke forholdet vil vare noe særlig.

Anonymous poster hash: d86e2...a79

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest d86e2...a79 skrev (6 timer siden):

Det viktigste er vel at man har nok lignende interesser, er en god match, ettersom man vil tilbringe mye tid sammen, men uten fysisk tiltrekning tror jeg ikke forholdet vil vare noe særlig.

Det må selvfølgelig være noe fysisk tiltrekning, men hvis du tror at du ikke blir lei utseende til selv verdens vakreste kvinne over tid, så tar du feil. Derfor vil jeg påstå at det er andre kvaliteter som er veldig mye viktigere, dersom målet er et langt og godt forhold. 

  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Klart, det skal jo være tiltrekning.

Men se på det som en venn. Bryr du deg hvordan vennene dine ser ut? Tvilsomt. En ønsker bare at de er kjekke å være rundt. Og det bør en se etter i en partner også. For å være sammen, det skal dere være døgnet rundt! 

At de ser bra ut er ett pluss, men jeg setter mer pris på de andre tingene. 

Lenke til kommentar
Gjest 7f08c...b7a

Her tror jeg det kan ligge en stor feil som er lett å gjøre. Når en har vokser opp med internett og media så har en uendelig med damer å se på. Da er det lett at en går etter de med vakreste utseende, mens det er mye annet som er viktigere. Så mitt tips er å ikke gå etter utseende.

Anonymous poster hash: 7f08c...b7a

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...