Gå til innhold

Displayport til HDMI overgang, bevare 60Hz?


AndersT2

Anbefalte innlegg

Har en PC på jobben med denne CPUen og dens integrerte skjermkort: https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/195436/intel-core-i510210u-processor-6m-cache-up-to-4-20-ghz.html

På HDMI i 4K så støtter den kun 30Hz, og musen er forferdelig å bruke, settes den til 1080p og 60Hz så funker det som det skal. Den støtter 60Hz på DP, men monitoren har ikke HDMI inngang.

PCen som er denne: https://www.komplettbedrift.no/product/1185279?noredirect=true#

Den har ikke DP utgang, men har USB A og USB-C, vil en overgang fra det til HDMI fungere på 60Hz? Eller blir det da låst til hva skjermkortet takler på HDMI? Eventuelt en overgang fra USB til DP, med aktiv DP til HDMI?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
1 hour ago, AndersT2 said:

Har en PC på jobben med denne CPUen og dens integrerte skjermkort: https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/195436/intel-core-i510210u-processor-6m-cache-up-to-4-20-ghz.html

På HDMI i 4K så støtter den kun 30Hz, og musen er forferdelig å bruke, settes den til 1080p og 60Hz så funker det som det skal. Den støtter 60Hz på DP, men monitoren har ikke HDMI DP inngang. (?)

At CPU'en støtter DP output betyr ikke at PC'en slik den er bygget gjør det. HP har nok valgt å lage denne PC-modellen uten DP, muligens for å ha en billigmodell å tilby.

Lenke til kommentar

Startet litt på innlegget før jeg gikk å sjekket om det var DP utgang, så glemte å lese godt over igjen.

Er kun vanlig USB tegn ved portene.

Har docking stasjoner som fungerer fint på vanlige USB utganger, med 2 HDMI utganger som fungerer fint.

Tanken er da å bruke noe alla dette: https://www.cbk.no/elivi/122261/elivi-pro-usb-c-docking-9-in-1-multiport-adapter-hub-10gpbs-spacegrey

Men gidder ikke kjøpe inn hvis det kun vil gi 30Hz. Den støtter 4K/60 som det står, men hvis det er noe som gjør at det bare er HDMIen fra PCen som føres videre, så gir det kanskje bare 30Hz alikevel.

Det er en Philips 65" monitor, kun 2 HDMI og 1 DVI port

Endret av AndersT2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...