Gå til innhold

Elden Ring-skaperens neste spill er et nytt Armored Core


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gringorilla skrev:

Merkelig overskrift. Hvorfor ikke skrive "Armored Core-skaperen vender tilbake til serien" eller noe slikt? Elden Ring har jo ingenting med saken å gjøre, annet enn å skape klikk?

Øøh, kanskje de nevner Elden Ring fordi det er det mest kjente spillet deres? Helt naturlig det. Uansett, jeg gleder meg! Begynner å bli ferdig med Elden Ring nå.
Lenke til kommentar
Baljepiraten skrev (1 time siden):

Øøh, kanskje de nevner Elden Ring fordi det er det mest kjente spillet deres?

1) Så min teori om klikk stemmer altså?

2) Elden Ring er jo irrelevant, all den tid det er et helt annet type spill. Man sier jo ikke at Fortnite-utvikleren kommer med et nytt Gears of War, bare fordi Fortnite er bedre kjent.

3) Armored Core (og Dark Souls for den saks skyld) er nok betydelig bedre kjent enn Elden Ring, med sine 23 spill i serien, fordelt på 25 år.

Lenke til kommentar

Elden Ring er det siste spillet fra FromSoft, at en ønsker å henvise til en utviklers mest populære spill når en snakker om et nytt spill fra de er da strengt tatt bare naturlig? Det er nok ikke så mange som er kjent med Armored Core serien gitt det er hele 2 konsoll generasjoner siden det siste spillet i serien ble gitt ut, i tillegg er det en spill serie som er en såpass liten nisje utefor Japan at nok svært få faktisk kjenner til den og hvertfall ikke assosierer serien med FromSoft.

Og blir Elden Ring her brukt til å få folk interessert og klikke på artikkelen for å lese hva dette er for noe? Selvfølgelig, det er hele poenget med en en overskrift.

Endret av Evil-Duck
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...