Gå til innhold

Matrix filmene


Kabla9

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Brother Ursus skrev (3 minutter siden):

Den første, absolutt. De to andre har jeg ikke mye sansen for. Det var så mye potensiale som gikk til spille. Den aller siste de ga ut nylig har jeg ikke sett engang.

Synes denne var litt morsom fra Matrix 4. Men forstår hva du mener. Fleste liker første filmen best

In Matrix Resurrections, Bugs slides down a sign that says, "For those who  love to eat shit," which is a shitty movie detail by definition. :  r/shittymoviedetails

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Brother Ursus skrev (30 minutter siden):

Den første, absolutt. De to andre har jeg ikke mye sansen for. Det var så mye potensiale som gikk til spille. Den aller siste de ga ut nylig har jeg ikke sett engang.

Potensialet var sykt. Slukte film 1 rått (har aldri noensinne gått ut av en kino måpende som et fjols hverken før eller etter dette) og jeg så den to-tre ganger til på kino. Jeg spilte dritten ut av Enter The Matrix og Path of Neo. Og gledet meg sykt til fortsettelsen. Som krasja og brant. Og så kom Matrix 3 og helte enda mer bensin på bålet. Og så kom Matrix 4 som i beste fall flørter med nostalgien, men som jeg opplevde var at de pissa på bålet for å slukke det. Det beste som har skjedd med Matrix i nyere tid var kanskje at det mange år etterpå kommer ut at mye av meningen med Matrix var hvordan det var å leve som en annen identitet i den virkelige verden, med tydelige referanser til LBGT-verdenen og det spesielt trans sliter med.

Men angående filmene?

La det ligge nå, Wachovskisisters. La det ligge.

Endret av Retroman
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Retroman skrev (4 minutter siden):

Potensialet var sykt. Slukte film 1 rått (har aldri noensinne gått ut av en kino måpende som et fjols hverken før eller etter dette) og jeg så den to-tre ganger til på kino. Jeg spilte dritten ut av Enter The Matrix og Path of Neo. Og gledet meg sykt til fortsettelsen. Som krasja og brant. Og så kom Matrix 3 og Helge enda mer bensin på bålet. Og så kom Matrix 4 som i beste fall flørter med nostalgien, men som jeg opplevde var at de pissa på bålet for å slukke det. Det beste som har skjedd med Matrix i nyere tid var kanskje at det mange år etterpå kommer ut at mye av meningen med Matrix var hvordan det var å leve som en annen identitet i den virkelige verden, med tydelige referanser til LBGT-verdenen og det spesielt trans sliter med.

Men angående filmene?

La det ligge nå, Wachovskisisters. La det ligge.

Tror grunnen var at Warner Bros gjorde det litt slikt at de nesten måtte lage en Matrix 4. Kritikken er mest at action scenene er ikke like brae some 1-3. Men utenom det var det noe jeg likte veldig med 4ern som slutten synes jeg var bra.

Blue og Red Pill filosofien er ganske kult. Siden blåe pillen er vel ment for å holde deg trygt i et system som er laget for folk som ikke tørr å gå ut fra komfortsonen sin og holder seg til en falsk virkelighet. Mens rød pillen er virkeligheten som den er, som kan være vanskelig å svelge men som er realiteten.

Endret av Kabla9
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opplevelsen, underholdningen, og det moralske budskapet er verdt mye mye mer enn det lille jeg betalte for å se den på kino ihvertfall. Syntes nr 2 og 3 var helt kurante oppfølgere med sine egne budskap og hjernegodteri. De kunne vært mye verre for å si det sånn.

Enkelt favorittfilm gjennom tidene. Og kanskje nødvendig for å åpne seg opp for nye ting, istedet for å grave seg ned ovenfor ny kunnskap som utfordrer.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...