Gå til innhold

Dårlig Internett-tilkobling


Anbefalte innlegg

Spørsmål til noen med kunnskap om Internett/ruter:

Bor i en av to sokkelleiligheter i et hus. Internettruteren står i den andre leiligheten, og det er en forsterker montert i vår leilighet. Nettet funker ekstremt dårlig selv med forsterkeren. Vil det lønne seg å kjøpe egen ruter? Og hvordan kobler jeg da den sammen med ruteren som står i andre leiligheten?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Dubious skrev (10 timer siden):

Tregt?  

Ustabilt? 

Wifi? Kabel?

Nettet er raskt når man først er tilkoblet. Men det er ekstremt ustabilt. Man detter ofte ut av nettet, ikke alltid man kommer seg inn igjen på noen timer. Utleier sa at de forrige som bodde her, kjøpte sin egen ruter. det eneste som står i leiligheten her er en slags «forsterker» som står i veggen som en stikkontakt. 

Lenke til kommentar
sedsberg skrev (40 minutter siden):

Tipper det er en repeater. Ikke en forsterker. Står det noe merke og modellnavn på den? Har du mulighet så ville jeg som nevnt trekt kabel fra hoved-router til leiligheten og satt opp et eget aksesspunkt (ikke router).

Er netgear, tipper du har rett i at det er en repeater

Lenke til kommentar

Repeatere suger balle. 
 

Hvis det er problematisk å trekke kabel gjennom vegg kan du faktisk trekke mellom to vinduer. Det gjorde jeg mens jeg jobbet med å trekke kabel mellom 1 og 2etg i huset. Fungerte fint en ukes tid. Kablene. Tåler å klemmes litt så lenge vinduene ikke åpnes og lukkes hele tiden. Powerline kan fungere men avhenger en del av hvordan ledningsnettet er mellom de to soklene. Kan jo være helt separat. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...