Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Underdanige kvinner som nyter å adlyde


Gjest 8b822...cf3

Anbefalte innlegg

Gjest 8b822...cf3

Enkelte kvinner liker å adlyde. Enkelte kvinner nyter å følge mannens ordre og være helt underdanige. Selv liker jeg slike kvinner. -  Hva synes du? Er dette ok hvis både den underdanige kvinnen og den dominante mannen liker det? Går det noen grenser for hvor mye han kan dominere henne?

Anonymous poster hash: 8b822...cf3

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kort oppsummert: Det er gøy! ja og ja!

Selv er jeg kinky, switcher så kan innta begge sider av laken. Det er ekstremt mange som liker BDSM type lek eller andre kinky/fetish'er, helt normalt. Så lenge det ikke er teknisk sett ulovlig, ergo mot barn/mindreårige, dyr, lik, eksponere/blotte seg for andre etc som striger mot norsk lov og alle de involverte er frivillig med på det så kjør på. Merk at det ei heller bør skape permanente skader som enten er fysiske og/eller psykiske. Dette er ett samspill mellom voksne selvstendige samtykkende individer

Merk at alle har grenser, så en Dominant kan ikke bare ture frem mot en underdanig, eller omvendt. Alle har grenser på hva man kan bli med på, hvor hardt/lenge/hvordan etc etc. Så avtal kodeord. SMil Norge, Oslo BDSM og de fleste i Norge bruker Rosa og Rødt som kodeord. Rosa = pause, prat sammen. F.eks trenger en litt vann å drikke, ikke så hardt, gjøre noe annet, tauene er for stramt og hendene sovner/prikker etc. Rett problemet og så kan man fortsette. Rødt = Stopp, da skal leken stoppe og man må sette seg ned å prate om det, ta vare på hverandre og lære av den feilen man gjorde. Merk at si f.eks at hun er underdanig og bundet opp litt, så har man samleie vaginalt. Plutselig så får han ide'en om å gå over til analsex. Da kan hun bruke f.eks "Anal er rødt!" som indikerer ikke den type lek, men at man kan fortsette med andre ting. Eller at den underdanige sier "spanskrør er rødt". ergo kan bruke flathånd, floggere, ridepisk, paddle etc.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...