Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Bruksbil


Anbefalte innlegg

Hei,

Vi er på utkikk etter en bil #2. Kriterier er følgende:

  • Pris opptil 50 000 kr
  • Bensin: kjører mye smått, typ frem og tilbake til butikken, barnehagen osv. Har hatt trøbbel med dieselbiler og partikkelfiltre tidligere.
  • 4x4: tidvis et snøhøl her vi bor
  • Hengerfeste
  • Tre seter bak
  • Plass i bagasjen er et pluss

Årsmodell, drivstofføkonomi osv. er ikke viktig, da dette er en bil som kommer til å brukes minimalt, men som vi likevel kan bruke til "alt mulig" de gangene vi bruker den (småkjøring, en sjelden langtur, frakte ting med tilhenger en sjelden gang osv.). Har sett på biler som f.eks. Toyota RAV4, Honda CR-V, Suzuki Grand Vitara osv. (ca 2000-2005), og det er noe sånt jeg ser for meg. Er det noen av disse som er å foretrekke foran andre? Eventuelt andre modeller?

Endret av hattori_hanzo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hyunday Tuscon er også en grei bil. Svigermor hadde en sånn diesel og den var traust og fin.  Tok en sjekk på finn, og det er faktisk ganske mange biler som passer til dine krav, så mange at man kan være litt kresen. Tror alle  modellene du viser til er gode bruktbiler og jeg ville heller fokusert på tilstand, om slitedeler er byttet og om bilen har vært understellsbehandlet. I denne kategorier er rusten det store spøkelse. Både på karosseri og hjuloppheng. Få bilen på verksted for å ta en sjekk og resultat vil garantert gi rom for pruting som sparer inn verkstedstime mange ganger. Og om bilen ikke får noen anmerkninger, så har du funnet gull. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

De merkene/modellene du listet kjapt er jo greie å starte med de, men det langt viktigere for en 2000-2005 bil er jo tilstanden. Du vil ikke kjøpe en bil for 40.000 kun for å finne ut en måned senere at det er så mye som må utskiftes så regningen blir lett det dobbelte.

Uansett hvilken bil du finner som passer, sjekk tilstandsrapport og få en grundig sjekk av den. Det er nok veldig mange biler der ute i denne perioden som såvidt er innenfor.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...