Gå til innhold

Smart TV med UDP:// multicast støtte?


Anbefalte innlegg

Hei. 
Jeg jobber på en skip hvor vellferden skal kjøpe inn 13 TVer til lugarer. I dag har vi et IPTV system som sender ut tvkanaler over "UDP://IPADRESSE" til egene svindyre TV bokser forskjellige plasser. Fra PC klarer jeg lett å "streame" TV kanalene i VLC ved hjelp av ip adresse. Kodi boksen min klarer å spille av kanalene gjennom m3u filer.
Jeg tengte da at det kanskje var kort vei å få inn kanalene på hvilke som helst smart TV IPTV app. Men når jeg googler så virker det ikke som at de fleste TV merker ikke har UDP protokollen åpen. 

Har noen erfaring med noen smart TVer som støtter multicasting? Eller noen omveier? 
 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er nok ikke noe som er sperret på TV-ene for å ta i mot h.264 distribuert over multicast på RTP/UDP. UDP brukes på "mye forskjellig", så TV-ene i seg selv støtter det.

Men så er mer spørsmålet hvordan man får noe brukervennlig ut av det. "hvilken som helst smart TV IPTV app" vet jeg ikke helt hva du mener med. Men kunne det for en type smart-tv (eller rimelig STB), eks. Android TV, vært utviklet en app som var spesifikk for den løsningen man her benytter? Helt sikkert. Men det er ikke sikkert det blir noe enklere eller rimeligere enn at det benyttes dedikerte STB-er for dette.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...