Gå til innhold

Tok ikke lange tiden: Apples Airtag-brikker er allerede hacket


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes det er betenkelig at apple ikke tillater telefoner å ikke delta i denne løsningen.
Slik jeg har forstått det er det ingen mulighet til at telefonen ikke deler posisjon på airtager den kommer i nærheten av. Eller kommer med spretopp info når du har vært lenge i nærheten av samme enhet. Jeg skulle gjerne sett samme mulighet som er kommet for å slå av sporing, til å slå av å være med i "Airtag fellesskapet". Androidbrukere er jo ikke utsatt for dette.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Da er det ganske mange tjenester man evt. skulle ettergått i sømmene.

Her virker jo telefonen kun som er forwarder av informasjon. Mens andre tjenester du garantert har installert, som karttjenester, som spores jo din oppførsel for å gi andre personer data. F.eks. karttjenester som detekterer hvor fort din telefon beveger seg, og forteller andre at der er det antagelig kø. Eller som informerer om når det antagelig er rushtid på en butikk.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er det 'tinfoil hat day' i dag? Enhetene deler ikke serienummer, bluetooth mac eller IMEI-nummer. Du kan selvfølgelig argumentere med at det er du som eier enheten, men det punktet er vi for lengst forbi. Vi kan ikke engang bytte skjerm eller batteri på enhetene våre uten at de brickes.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...