Jump to content
Guest 4774c...797

Hva slags shaver?

Recommended Posts

Guest 4774c...797

Hei eg lurer på hva slags type shaver man burde kjøpe til under armene? 
samme til underlivet..

eg veit virkelig ikkje hva eg skal kjøpe og hvor eg skal starte. Håper på svar, og evt link til noe optimalt. Lurer også på om man må bruke barberingsskrem der nede..

Har de noe og si om man har masse eller lite hår på den plassen man skal shave?

 

Takk for svar! :)

Anonymous poster hash: 4774c...797

Share this post


Link to post

Du skriver ikke noe om du er mann eller kvinne, eller om du har sensitiv hud eller andre ting som kan skape irritasjon. Men siden du skriver under armene så antar jeg kvinne.

Jeg er mann og bruker Mach3 høvel og blader når jeg tar der nede, min kone bruker også stort sett Mach3 blader og høvler, men hun bruker en barberingskrem som er "sensitive", husker ikke hva den heter nå. 

Men her bør du bare prøve deg frem litt, Mach3 er høvel designet for menn sånn sett, men fungerer fint for kvinner også. Men du har også de som er designet for kvinner, blant annet Venus høvelen og slikt, hvor mye bedre de er for kvinner er nok smak og behag og avhengig av hvordan man bruker de. Men disse kvinne designede produktene har jo den berømte "rosa(innovertiss) avgiften, de koster mer pga kvinne produkt veldig ofte.

Ang krem, svaret er ja, enkelt og greit. Hva slags barberingskrem eller andre produkter eller såpe du velger å bruke er opp til deg. Bare passe på at om bruker såpe eller annet så ikke få det inn i musa (om du er kvinne). Selv intim såpe skal ikke inn i musa, men går fint  rundt åpningen og slikt. Går det inn i skjeden så kan det forstyrre den naturlige balansen i skjeden og skape irritasjoner, sopp angrep etc.

Ellers så er det kun erfaring ved prøving og feiling. Noen foretrekker kun å barbere medhårs, noen først medhårs så lett mothårs, noen går på kryss og tvers etc. Men jo mer trykk og mer mothårs etc jo større sjanser for at man får nupper eller inngrodde hårsekker etc. Men prøv deg frem, er ikke farlig med nupper og inngrodde hårsekker, det retter seg selv og så finner du ut hva som fungerer best for deg.

PS, det er også mulig å bruke hårfjerningskrem, men nedentil og under armene så må du bruke en mild en og teste små områder først. Men vil nok helst anbefale barbering eller voksing der!

Ang voksing, så kan du enten få det gjort av de som selger slike tjenester, eller så kan det også gjøres selv. Det er enten de ferdige strips som varmes opp, føres på og rives av, men også voks som varmes og smøres, på med strips og riv av eller de voks kulene som varmes opp, i egen "heater" og så smøres på før det rives av når stivnet godt. Fordelen med voksing er at man ofte drar ut helt inne ved roten og slikt og det tar lenger tid før kommer ut igjen, ergo glatt lengre. Hårene som kommer ut er også mykere enn om barbering + at får mindre nupper og slikt.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Lange hår - trimmer. Korte - barberhøvel. Enhver vil fungere, men de med 2-3 blad vil (kanskje?) fungere bedre/raskere, men de koster mye mer óg. Krem/gel/såpe - ja, som med alt annet barbering (legger, armer, ansiktet - whatever). Lykke til!

Share this post


Link to post

Man må ikke bruke barberingskrem der nede, men det fungerer. Kan også bruke en god såpe. Det som er viktig er at den skaper glid. Selv bruker jeg Dove. Den skaper bra glid og er letthåndterlig med tanke på etterpåføring. Dove skummer ganske bra, og man slipper å påføre ny såpe rett fra flasken. Det gjør den veldig drøy. 

Angående barberblad til intimbarbering. Mach 3. Du vil ikke ha flere enn tre blader. Kjøper du f.eks de med fem blader, så vil hårene sitte fast mye bedre og mer slitsomt å skylle. Ikke barberer de så mye tettere heller. Kjøp på Clas Ohlson eller Normal. Der for du 16 barberblader til en god del lavere pris enn hvis du skulle kjøpt de små pakkene i matbutikken.

Share this post


Link to post

Et råd for billig "barberingskrem" nedentil er en billig hårbalsam. Gir veldig god glid for høvelen og er (oftest) snille mot huden. Jeg antar at dette fungerer godt under armene om man barberer seg i dusjen.

Som kvinne burde man være hakket mer forsiktig med produktene man bruker nedentil, slik Zimon skriver.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...