Jump to content
Paal Kvamme

Her er neste variant av e-transport

Recommended Posts

Så lenge de som bytter batterier på de om morgenen får god opplæring i å sette de på tvers av fortauet så kommer dette tilbudet til å bli riktig bra!

  • Like 2

Share this post


Link to post

Prøvde å sjekke begge aktører, men her er veldig stor plass for forbedringer. Dott har ikke akkurat noe info på sidene som kan gi pekepinn på kostnadene man kan møte, eller annen relevant info, noe som kanskje er OK siden de er i startgropen med e-bikes. Men appen er på plass, og tydeligvis der man må hente infoen.

Og slik er det tydeligvis med donkey republic også. Er det så farlig å angi litt info om hva det koster, uten at man må laste ned appen og mest sannsynligvis registrere seg først? Mulig jeg ikke er målgruppen, fordi jeg ikke gidder å registrere meg for å få såpass banal info, men tror faktisk de bør revurdere om de skal nå bredt ut.

Jeg tror ihvertfall det er mange flere som  meg, som søker info før de ønsker å legge igjen infoen sin overalt, og kanskje atpåtil dele kortinfo med selskapet.

  • Like 5

Share this post


Link to post

Hørt om .com ihvertfall, sparkesykkelbransjen er vel snart der nå (for de som husken denne finanskrisen). De skal ha kred for selvironisk navn(?)

  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...