Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Vil bli kjent med en jente jeg liker


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Send hu en melding... "Hei. Lyst å bli bedre kjent?"

- Så enkelt er det. Men "funnet en jente" skriver du. Høres spesielt ut. Dersom du ikke har en relasjon på en eller annen måte. Det kan være en kjent av en bekjent eller noe tilsvarende. Men er det ei helt random og ukjent jente du "fant" på sosiale medier, er du en creep. 

Er det derimot mer normale omstendigheter. Gjør det ting lettere. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jenter (og gutter) i den alderen er veldig forskjellige. Noen rasjonelle, andre ikke.

Jeg vil råde deg til å være åpen og direkte uansett situasjon. Ikke la deg stoppe av at du er sjenert eller redd for hva hun skal svare. Det er ALLTID bedre å angre på noe du gjorde enn noe du ikke gjorde.

Snapchat er antagelig plattformen de fleste av dere kommuniserer på allikevel, så jeg antar at du ikke vil bli tolket som feig om du tar kontakt der; skriv én melding der du inviterer henne til å bli kjent (og bare skriv den ene meldingen. Ikke kom med flere oppfølgende meldinger som bare vil bli tolket som mas). Før du sender meldingen så skriv den ned, vent til neste dag og les den før du sender den. Hvis den fortsatt ser OK ut dagen etter så er den bra.

Hvis du er litt tøffere av deg så gå bort til henne og ta kontakt i person. Si rett ut at du liker henne og spør om hun har lyst til å finne på noe. Å ta det face to face sender et signal om at du er uredd. 

Vær forberedt på avslag og ta det med et smil. Ikke spør hvorfor. Bare si at det var synd og takk allikevel. Vi passerer ikke sammen med alle. Sånn er det bare. Du skal ikke se bort ifra at hun potensielt ombestemmer seg selv om hun sier nei og ser at du er tøff nok til å takle et avslag uten å bli masete eller grinete.

Why do we fall, mr bruce?  😊

Lykke til!

Lenke til kommentar
Mathias 638 skrev (13 timer siden):

Hei, jeg er en gutt på 16 år. Jeg har funnet en jente via snappchat som jeg faller veldig for. Hun bor ikke langt unna meg. Men jeg har så lyst å bli bedre kjent med henne - kanskje ta det så langt at vi blir kjørester, fordi det har jeg lyst til! 
vær så snill å hjelp meg!!!

Hva er det ved henne du har falt for?  

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...