Gå til innhold

Billigste laptop til classic wow


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

MMO-spill kan til tider være svært krevende for hardwaren fordi det ofte er mange spillere på samme sted, for ikke å si veldig mange. Det er ikke gøy å dø fordi det lagger. Hvor mye slike spill krever av hardwaren avhenger i stor grad av hva man gjør i spillet. Er man alene eller sammen med en venn kreves ikke stort. Er man sammen med mange så kreves det mye mer. Spiller man sammen med hundre andre spillere så vil det lagge uansett hvor kraftig PC du har, og da blir en billig minimums-PC fullstending ubrukbar.

 

Les hardwarekravene som Blizzard oppgir, her er linken:

https://eu.battle.net/support/en/article/243159

battle.net tilhører Blizzard, som er utgiver av WoW.

Det som står som minimumskrav vil jeg ta med en stooor klype salt, jeg synes det ser veldig optimistisk ut. Å kjøre spillet er en ting, å kjøre det godt nok til at du ikke dør pga lagg når du er sammen med mange andre spillere er en helt annen ting.  Der står at du kan spille spillet på Intel HD Graphics, for meg betyr det at man ikke kan ta det som står der seriøst.

 

Du trenger en Intel Core i5 (mellomklasse prosessor) eller tilsvarende fra AMD. (Ikke sammenlign Intel og AMD på MHz, pris er et bedre sammenligningsgrunnlag.)

Hva du trenger av grafikkort er jeg mer usikker på fordi jeg ikke vet nøyaktig hvor kraftig Nvidia GTX 1650 or GTX 1660 er. 1650 er jeg i tvil om duger, xx50 er i nedre sjikt av Nvidias kort, slik har det i alle fall vært før. xx60 er mainstream, forholdsvis billig og trolig kraftig nok til at spillet forblir underholdende i de fleste krevende situasjoner.

 

Endret av Helm
Lenke til kommentar

Denne til 6000 er vel noe av det rimeligste

https://www.elkjop.no/product/gaming/gaming-pc-laptop/183672/lenovo-ideapad-gaming-3-000vmx-15-6-barbar-gaming-pc-onyx-black

Det går sikkert å spille på en med Ryzen 5 3500u og Vega 8 også, men det er et stort steg ned i forhold til den over. Eksempel: https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/windows-barbar-pc/177239/acer-aspire-3-15-6-barbar-pc-solv

Endret av Svein M
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...