Jump to content
Sign in to follow this  
rioi

Opptak av kurs via Teams

Recommended Posts

Hei!

Jeg skal gjennom et kurs på jobben i Januar. Dette kurset ser jeg veldig frem til og jeg forventer at det kan åpne nye spennende dører for meg på sikt i arbeidslivet. Kurset går online via Teams.

Jeg kunne gjerne tenkt meg å ta opp dette så jeg kan spille det av igjen. Hvilken løsning er best for slikt opptak? Er usikker på om kursholderen godtar opptak derfor er det viktig at det ikke sendes notification om at jeg tar opp. Jeg bryr meg egentlig ikke om det er ulovlig da jeg ikke har noen interesse av å spre det videre uansett. Altså kun for eget bruk.

Share this post


Link to post
rioi skrev (På 1.11.2020 den 20.48):

Jeg bryr meg egentlig ikke om det er ulovlig da jeg ikke har noen interesse av å spre det videre uansett. Altså kun for eget bruk

Uansett hvor ‘edle’ hensikter du måtte ha med opptakene så er jeg nølende til hvor strategisk lurt det er å ikke respektere arbeidsgivers/kursholders retningslinjer for bruk av kurset. Ikke sikkert at fremtiden din ser like lys ut om du blir ‘fersket’ i å ha tatt opp kurset. Spør eventuelt i Juss-delen av forumet; er du heldig får du svar fra eks. @krikkert.

 

Jeg søkte på Microsoft Teams Screen Audio Video Recording Secretly hos Google og det ser ut til å være mange muligheter for opptak av lyd og bilde. Har ikke erfaring med slike programmer så med mindre noen andre har forslag, må du nesten bare prøve. Husk at det finnes mye SW på Internett som er infisert med spion-/skadevare etc. så prøv å ikke laste ned fra  obskure steder på nettet. 
 

Uansett lykke til med kurset.

Share this post


Link to post

Har du et Nvidia Geforce grafikkort av nyere type kan du slå på shadow play, og aktivere desktop mode. Da kan du trykke Alt+F9 for å starte/stoppe opptak. Sikkert lurt å gå inn i innstillingene og velge 30fps og en lavere bitrate (25Mbps for eksempel ved 30 fps), samt en stor lagringsdisk. Gjør et test opptak av at du gjør ting på pc-en, som å se på en video eller surfer så du får sjekket kvaliteten.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...