Jump to content

rioi

Medlemmer
 • Content Count

  400
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

136 :)
 1. Noen som har testet og kan anbefale et produkt? Altså produkter som ligner på we-vibe chorus. Ser at denne tråden havnet under feil kategori. Bare å flytte.
 2. Hvordan hadde du sett på en annen person hvis du fikk vite at vedkommende hadde gått inn i depresjon på grunn av en tann?
 3. Med en mer avansert regulator kan du faktisk bruke varmegjenvinneren som kjølegjenvinner hvis utetemperaturen er høyere enn innetemperaturen
 4. Jeg er ventilasjonstekniker. Riktignok kun på store næringsaggregater. -Varmegjenvinneren modulerer ned til null når det ikke finnes varmebehov. -vanlige boligaggregater har for liten luftmengde til at kjørebatterier vil fungere noe særlig. Mulig det finnes noen leverandører som leverer dette, men det har ikke jeg sett.
 5. Hei! Har en babycall fra 2017 som begynner å få dårlige batterier. Babybanden.no selger nye for 200 kroner stykke. Er det noen som ser hvilken type batterier dette er slik at jeg kan kjøpe fra en annen nettside billigere?
 6. Fuktighet i utenontakter eller defekt jordfeilbryter
 7. Interresant spørsmål. Jeg tror det er lovlig, men man bør stille spørsmålstegn ved hvor seriøs installatøren er hvis han frivillig tar ansvaret for hva en gjeng ukjente «elektrikere» med uviss kompetanse har utført. Hvorfor skal en installatør gidde å sitte med ansvaret når han ikke tjener stort på jobben?
 8. Hva heter ventilasjonsanlegget? Noen ventilasjonsanlegg kan integreres via MODBUS. Andre kan man integrere på en litt "dummere" måte ved hjelp av digitale signaler. Hvis du har en tre trinns bryter kan du paralellkoble releer med hvert trinn på bryteren. ESP32 har jeg ingen erfaring med. Hva heter ventilasjonsanlegget? Noen ventilasjonsanlegg kan integreres via MODBUS. Andre kan man integrere på en litt "dummere" måte ved hjelp av digitale signaler. Hvis du har en tre trinns bryter kan du paralellkoble releer med hvert trinn på bryteren. ESP32 har jeg ingen erfaring med.
 9. Det bør også nevnes at det kreves en del verktøy for å gjennomføre den jobben.
 10. Som trådtittelen sier. Hva er enkleste løsningen? Helst helt gratis.
 11. Og hvilken gode alternativer finnes i familiebilklassen mener du?
 12. Hvis prøven var på nivå med trådstarten var en femmer mye mer enn du fortjente!
 13. Mulig den slår ut på høytrykk. Sjekk at ikke varmeregisteret på kondensatoren (innedelen hvis du kjører varme) er tett med støv og dritt.
 14. Systemair leverer ikke anlegg med så lav luftmengde som har integrert kjøling. De blåser inn minimum utetemperatur, pluss en til to grader som ventilasjonsanlegget tilfører på grunn av tap i vifter og kanaler. Hvis du bor over bakkenivå med en nabo under som har høy innetemperatur vil du merke det ekstra godt. Løsningen må bli en aircondition av noe slag.
 15. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=138557919 Vil denne takle fallout 4?
×
×
 • Create New...