Jump to content
Bjarnemann

Knekk i nakken - varm følelse som brer seg, og svimmelhet

Recommended Posts

Hei! 

Som mange, så hender det at jeg knekker opp nakken. Noen perioder mer enn andre. Det jeg noen gang har opplevd, er at det knekker noe voldsomt, også kommer det en intens følelse av varme som brer seg utover. Det gjør også veldig vondt når det skjer. Det kan komme av at jeg knekker i nakken, men også uten at jeg selv har utløst det. Men gjerne enten i perioder med mye knekking, og/eller litt etter at jeg har knekt. Det skjer også oftere når jeg løper. 

I dag skjedde det igjen. Og dette var en av de absolutt verste gangene. Det gjorde gørrvondt, jeg ble så svimmel at jeg måtte støtte meg til en lyktestolpe, og jeg følte også at jeg holdt på å kaste opp. Brukte sikkert et minutt på å samle meg og gjenvinne virkelighetsoppvatninga. 

 

Noen som vet hva dette er? Burde jeg være bekymra for noe? 

På forhånd takk 😊 

Edited by Bjarnemann

Share this post


Link to post
Guest 8441b...8a7

Har ingen utdannelse innenfor dette på noen som helst måte, men du burde absolutt oppsøke ekspert på området. Jeg knekker selv ofte i ledd, spesielt nakke og noen gamle fotballankler, og har opplevd denne varmen som sprer seg i blant, men aldri med noen smerte, svimmelhet eller lignende. 

Jeg har en stillesittende jobb og sliter til tider litt med hodepine og 'anspent' nakke. Da tar jeg meg en tur til manuell terapeut og knekker opp litt, så retter det seg. I tillegg til fysisk aktivitet selvsagt. 

Råd må jo være å oppsøke en spesialist!

Anonymous poster hash: 8441b...8a7

Share this post


Link to post

Ja det høres ganske tydelig ut som om du har en nakkeskade..

Alt det du sa, er normalt for en med nakkeskade, men ikke noen grunn til å bekymre seg - annet enn at det er vondt og plagsomt og foringer livskvaliteten.

Løsning : tøying og generell styrketrening av musklene, tøying først og fremst - Yoga er spesielt populært i denne sammenheng 🐵

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...