Jump to content

Shifu77

Medlemmer
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 :)

Recent Profile Visitors

517 profile views
 1. Ja da har jeg igjen gått noen runder med MS. Vi har chattet i stereo og de har fjernstyrt noen av maskinene mine samtidig, flere ganger.. Konklusjon : Det er windows explorer det er noe galt med. I motsetning til med android, der alle windows maskiner som er delt vises automatisk, så klarer ikke windows explorer dette. Annet enn noen ganger her og der, men stort sett ikke alle maskinene, bare noen av de. Midlertidig løsning : Gå til adressefelttelt i explorer, skriv adressen til maskinen du skal koble til, slik som : \\minpc og press enter. Sånn da er du inne. Da dukker den ene maskinene opp som den skal gjøre. Også, høyreklikk på den maskinen og klikk "pin to quick access" så har du den lagret til neste gang. Og alt det må du gjøre på hver eneste windows maskin, for hver eneste maskin i nettet som deles. Himmel og hav..
 2. Sjekket innstillingene på enheten? Jeg har samme innstillinger på alle 4 enhetene, og alle har mapper delt og alle har samme problemet. Har forsøkt med forskjellige innstillinger av og på, men dette er så langt det som virker best.. Det er jo også merkelig at android klarer dette på alle enhetene.
 3. Det har jeg gjort. Ingen forskjell.
 4. Er det noen der ute som vet hvordan man kan dele mapper i windows10? Har brukt mye tid på nett for å få dette til, og ingenting virker og det virker som om dette er et generelt stort problem der ute. Skulle bare dele noen mapper mellom maskinene mine og min AVR forsterker, men neida, det lar seg ikke gjøre så langt. Har 4 win10 pc'er, 1 AVR forsterker og 4 androidenheter koblet til samme nett. Har satt opp alt jeg klarer å finne på nett, se linker nedenfor med services og advanced share, og rettigheter for deling og på mappenivå for "everyone", brannmurer, UAC og passord er slått av. Selv når jeg har fulgt alt av oppsett med aktivering av services osv så vises ingen av maskinene i explorer. Først når jeg går til advanced sharing settings - all networks - Media streaming og aktiverer dette så kan jeg se de, men. For det første, så ser ikke alle maskinene hverandre, en klarer å se 2 maskiner, mens de andre bare klarer å se den som ser de 2. Ikke bare det, når jeg da klikker på de forskjellige maskinene, så skjer 2 vilt forskjellige ting og det varierer for hver gang for hver maskin. Noen ganger så det eneste som skjer er at windows mediaplayer starter uten noe innhold. Andre ganger så ser det faktisk ut som om det virker, den åpner maskinen men ingen av de delte mappene vises, bare "My" mappene, dokumenter, music etc. Men alle android enhetene klarer dette helt uten problemer. De finner alle win10 maskinene og klarer også å åpne de og finne de mappene jeg deler. Hva i all verden er det jeg går glipp av her? Noen som har peiling? I tillegg, så klarer bare en av windows maskinene å se AVR forsterkeren av gangen, hvis jeg restarter den som ser den, så popper den brått opp hos en annen maskin, men vises ikke igjen på den maskinen som restartet. Virker ganske hårete dette, og det på hele 4 forskjellige maskiner, noen som kan hjelpe? Referanser : https://docs.microsoft.com/en-us/troubleshoot/windows-client/networking/cannot-access-shared-folder-file-explorer https://www.alphr.com/cannot-see-shared-folders-windows/
 5. Jo takk for at du minte meg på hva saken jeg nevnte gjaldt, men nå var det ikke den saken i seg selv som var poenget. Men du mener at dette er en ikke-sak? Så det er helt greit å bruke disse ordene trass i at de er både feil og nedsettende? Må også få understreke at med dette så mener jeg alle gruppene av disse ordene, alkoholiker er også en av disse. Har ikke disse menneskene nok problemer fra før om de ikke åpenlyst skal bli uthengt og gjort narr av? Er ikke det å kalle Ukrainere for Narkomane Nazister også en nedsettende bemerkning om "Narkomane"? Dette var bare ett eksempel, og det er da nok av andre eksempler der ute. Mulig jeg missforstår, men i allefall måten du skriver "en Narkoman er avhengig av narkotika" - høres ut som den feil versjonen altså.. Men her har vi 2 muligheter å gå, mener du a : at vedkommende har brukt så mye stoff så lenge at nå har en blitt avhengig for ikke å bli alvorlig syk og potensielt dø av det, eller mener du b : at vedkommende var alvorlig syk og fant en medisin som virker, slik at man da er avhengig av det for å bli frisk? Det er veldig stor forskjell i tolkningen av den setningen altså.
 6. Jeg lurer på hvorfor de Narkomane Rusmisbrukerne fremdeles er nederst på stigen av skjellsordbruk, og hvorfor er dette fremdeles lovlig? Leste for en stund tilbake i nyhetene at en eller annen i krigen som pågår var nærmest som en Narkoman terrorist eller noe slikt. Hvorfor er disse betegnelsene som Narkoman og Rusmisbruker fremdeles åpenlyst brukt når vi i dag har slikt som N-ordet som er forbudt? Ønsker ikke å gå i en diskusjon om slikt som N-ordet kontra Narkoman-ordet, men for de av dere som ikke har fått med seg vitenskapen på området, så er disse ordene både feil og brukes også feil av folk flest. Rus eksisterer ikke, så da har man i allefall ikke lov til å kalle de Rusmisbrukere, og hvorfor Missbruker og ikke bare bruker? I dag kan vi bevise helt ned til det kjemiske og faktisk helt ned på magnetfelt nivå, at slik som rus eksisterer ikke. Og ikke bare det, de fleste som påstår de "ser" en Rusmisbruker, peker på feil person. Så ikke bare eksisterer det ikke noen rus, men folk som tror de vet hva rus er, snakker om noe fullstendig annet. Gjentatte ganger opp igjennom livet har jeg opplevd at en eller annen brått har spotta en Rusmisbruker, og 100% av tilfellene så var de syke, uten inntak av noe som helst.. Som så mange andre også forteller om, og vi har tall på det, folk flest vet ingenting om noe som helst av dette. Så hvorfor er ikke de Narkomane Rusmisbrukerne beskyttet på samme måte som f.eks. N-ordet og andre ord som er forbudt?
 7. Jeg har ikke peiling på hva slags oppsett eller hva som helst MS eller de andre har på min mailkonto eller kundekonto. Jeg får ikke sjekket dette siden MS har problemer som sagt, så de får ikke sent meg kode slik at jeg kan logge inn for å sjekke sikkerhets innstillingene.. Logger bare inn på nettsidene via en vanlig w10 pc via nettleser ikke noen apps, ikke android eller ios. Har jo begynt å tenke tanken som noen sier med om gmail er bedre, men hva gjør jeg i mellomtiden og hvordan får jeg endret dette? Skulle bare ha kontakt med Epic games, som også oppfører seg slik, så det er jo ikke bare MS som er problemet. Epic har nå registrert at jeg er enten på en ny maskin, nytt nett, eller ny nettleser og krever at jeg må motta kode - men den mottar jeg aldri. Hvordan skal jeg nå da få tak i epic games mens MS har problemer med hele dette systemet? Hvordan skal jeg få gitt de beskjed når de krever denne koden for å få gitt beskjed om at jeg må endre til annen mailaddresse hos gmail? Men dette med selve 2-step, er det meningen at man da plutselig er avhengig av at man har minst 1 maskin tilgjengelig til enhver tid på rett nett med rett nettleser, som på forhånd er godkjent for at dette skal fungere? Det kan vel ikke være meningen at dersom jeg reiser til naboen så er det helt umulig å få logget inn noe sted? Ikke engang på den eposten jeg skal motta kodene for å klare å logge inn.. Hvordan skal dette hjelpe min sikkerhet at dersom jeg aktiverer dette, så hvis den ene maskinen krasjer eller jeg skifter nettleverandør og ikke har mulighet til å ha 2 nett aktive samtidig, så vil jeg jo aldri klare å logge inn noe sted igjen? Hvis den eposten jeg skal motta kodene på, også krever en kode, og den eposten igjen trenger en kode, hvordan skal dette være mulig?
 8. I dag er jo 2-step verifikasjon blitt en bølge og selvsagt oppstår det problemer. Dette ble aktivert uten min viten på hotmail, og nå lager dette problemer, siden de har problemer med både å sende og motta sikkerhetskoder. Etter at MS aktiverte 2-step så klarer jeg ikke lengre å logge inn noe annet sted enn hjemme på 1 nettverk, på 1 maskin, på 1 nettleser for at dette skal fungere. Hvis jeg installerer en ny nettleser så må jeg igjennom verifikasjon med kode igjen, ellers så virker det ikke. Så ikke klarer jeg å sjekke epost noe annet sted enn hjemme. Hvis jeg skal klare å logge inn andre steder så må jeg plutselig helt hjem for hver gang jeg skal sjekke epost. Dette er et fullstendig latterlig opplegg. Og når jeg da skal forsøke å få tak i en annen kundeservice, som også har 2-step verifikasjon og må sende kode før jeg får sende forespørsel, så går ikke dette for MS klarer ikke å motta.. Klarer nå ikke å få tak i f.eks. Epic Games, de har registert at jeg logger inn fra annen kilde og må ha kode for klare å logge inn, men mikkesoft har ingen løsning så langt. Så hvordan skal jeg nå da løse dette problemet?? Jeg har selvsagt tatt dette opp med mikkesoft, flere ganger de siste månedene, men så langt ingen løsning, det eneste er at de vet at de har problemer. Men hva skal jeg gjøre i mellomtiden? Noen som har noe erfaring med dette? Kanskje noen som har en løsning? Jeg ser jo helt klart at dette systemet er helt på trynet, nå så må jeg da reise helt hjem til andre siden av kloden bare for klare å logge inn. Og dette bare for å få tak i kundeservice eller lese epost. En ting er at å logge inn med 2-step kan jeg se sikkerheten i, men når dette skjer bare fordi jeg skifter nettleser, eller nettleveandør, eller datadings - for hver eneste gang MÅ jeg helt hjem til en maskin på det ene nettverket som allerede er "klarert" for at dette skal virke. Dette er jo helt texas. Er virkelig 2-step verifikasjon noe å satse på eller vil dette bare skape mere problemer?? Noen som vet? Noen som har peiling?
 9. Syntes George Carlin sier det best om dette samfunnet og hvordan ting fungerer nå i dag. George Carlin - advertising and bull shit https://www.youtube.com/watch?v=AtK_YsVInw8 Gerge Carlin - Rights Are Not Rights If Someone Can Take them Away https://www.youtube.com/watch?v=plDupPHgBKo
 10. Til dere som ikke har forstått dette med forbruk, og at det ikke går an å forbruke naturens ressurser. Ja du kan drepe all tunfisk hvis vi på død og liv vil, men hva med alle andre fisker som vi ikke ser på matfatet? Hvor mange plante og dyrearter er det der ute, og hvor mange av de finner dere i de norske butikkene? Vi bruker så langt ingenting av det totale antallet matvarer, og hvor mange nye har man funnet bare de siste årene? Vi finner stadig ny mat som vi aldri har sett før, det kommer mer og mer arter til for hver dag som går. Det finnes blant annet rundt 50.000 forskjellige arter av hvete, og hvor mange av de bruker vi? For å ta en annen ressurs, metall, som jo er det meste av vår nye teknologi i den nye verden. Mener dere det er mulig å bruke opp alt jern f.eks.? Og for de som ikke har fått det med seg, så lages alt metall av, nemlig, stein. Tror dere vi vil gå tom for stein? Og i tillegg, la oss bare si at vi forbruker alt, tunfisken blir borte og alt jern blir borte. Er det virkelig en god ide at slike som Bill Gates skal stikke av med alle pengene til alle de som har gjort all jobben?? Slik som i dag. Hvor er logikken der?
 11. Herregud. Er vel en fordel at dere tar frem lærebøkene deres igjen.. At voksne mennesker klarer å lire av seg så mye dumt. Dette er barnehage pensum, og selv det klarer ikke dere å forstå noe som helst av. Herregud altså.
 12. Og ikke minst. Er virkelig dette en nyhet dette? Det at voksne mennesker i dag ikke klarer å forstå noe av det aller mest grunnleggende av ting man må forstå, som er pensum gjennom hele det norske skolesystemet, helt fra barnehagen og helt opp, det er jo helt absurd. Nei, det eksisterer ikke noe forbruk av noe som helst i naturen, det eksisterer kun gjenbruk. Og hvis dere ikke vil forstå dette, så stikk nesen inn i en kjemibok, som forklarer hva som skjer i den minste detalj. Stoffene du blander sammen eller forbrenner blir ikke borte, de blir bare omdannet til en annen form, og that's it.
 13. Det blir jo enklere hvis du tenker på mat. Du spiser, og puster og svetter og driter og pisser det ut igjen, som igjen blir til næring som igjen blir til mat, i en evig sirkel. Og ja, den skogen din vokser jo tilbake - og i mellomtiden, så vokser det skog andre plasser som du kan ta av.
 14. Ja jeg henviste til naturlovene og dette er den første ja, det eksisterer ikke noe forbruk i naturen.
 15. Ja nå ble jo dette en diskusjon mer om konspirasjon osv, enn det økonomiske systemet som jeg så for meg. Ønsket å spore dette mer innpå at hvis vi først skal ha en økonomisk reform, hvorfor ikke ta den helt ut når vi først holder på? Hva skal vi med økonomi? Dette eksisterer ikke i virkeligheten, og vi har i dag det eneste systemet i hele universet som fremdeles går med underskudd, noe som er umulig i et "rett" system. Hvorfor ikke bare fjerne hele driten? Vi lever i en overflod av naturressurser som aldri kan brukes opp (ref naturlovene), så hva skal vi med økonomi? Vi har ett system som lager problemer helt uten at det er noen som helst god vitenskapelig grunn til det. Selv nå i dag har vi krig, fattigdom, menneskehandel osv, helt uten at det er noen som helst god vitenskapelig grunn til at det skal være slik. Eneste grunnen er økonomi, som ikke er en ekte ting engang, og i vårt system så går ikke tallene opp engang - fremdeles nå i 2022. Så hvorfor ikke bare fjerne hele konseptet om økonomi?
×
×
 • Create New...