Jump to content

Recommended Posts

Tilbehør? 

Heilt generelt så er det få ting som slår ein sjysaus til godt kjøtt. Koklaus kjøttkrafta frå steikepanna med litt vatn og tjukne til sausen med mjøl eller maizena. Kryddre etter smak. Skal du være meir avansert så kan du bruke vin, øl eller liknande i staden for reint vatn. 

  • Innsiktsfullt 1

Share this post


Link to post
Cato røberg skrev (2 timer siden):

Hvordan lage den beste lamme sausen. Til lam og tilbehør. Noen resept på det 

Det kommer jo veldig an på hvilken del av lammet og tilberedelsesmåte. 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...