Jump to content

Indian

Medlemmer
 • Content Count

  837
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6058 profile views
 1. Innvandrerbutikker har dem. Både fersk og sylta.
 2. Bruk kikerter, blomkål og poteter. Du kan ha i et teskje med Asafoetida pulver når du først steke sammen med løk. Finnes i invandrerbutilk.
 3. Bare småkoke til du får ønsket konsistens. Jeg bruker svineknoker. Legg inn en løk og en hel hvitløk og litt svart pepper.
 4. Ikke samme merke men invandrerbutikker har dem. Jeg liker grillet paprika i lake.
 5. Friele frokost kaffe er best synes jeg.
 6. Indian

  Lamme saus

  Jeg synes lam smaker bedre med gurkemeie, korriander og tomat.
 7. En venn av meg gjørde det nettopp. Kostet han over 5000kr for 3 batterier. Scooteren går mye fortere.
 8. Kan det være løs bremseskjold?
 9. det er det samme på min VW. glødelampa blinker ved feil. Hvis den har sluttet å blinke, kan du bare kjøre bilen men les av feilkoder om den begyner å blinke igjen.
 10. Reima på bilen min var også ny og byttes på samme måten som på din. Ta ut reima og sjekk at alle løpehjul går fritt. Dynama, klimakompressor, servostyring og på strammeren.
 11. Sjekk strammeren og løpehjulet. Viftereima på bilen min røk på vei til Nordkapp i forrige uke og jeg måtte ut med 14,000kr til Sulland. Byttet strammeren og begge løpehjul of fikset diverse skader under panseret. Multivan T4.
 12. Nei. Lampa varsler bare en feil. Les av feilkoder.
 13. Ingen fare. Tørk av og kjør.
 14. Glideboltene sitter ikke på caliperen men på holderen. Trenger ikke å kjøpe fra TRW. Du kan bruke dem fra Biltema hvis du vil.
 15. Du kan legg 180 smergelpapir mellom klosser og skiva og kjøre en tur og brems forsiktig. Så ta ut klossene og slipe Klossene flat med grov smergelpapir. Jeg polerte bremseskivene bak før en EU-kontroll.
×
×
 • Create New...