Gå til innhold

Telenor ilagt milliardgebyr av Esa for misbruk av markedsmakt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Syntes det er et stort svik at vi ble medlem av EU gjennom bakveien EØS avtalen når vi ved to anledninger stemt nei gjennom folkeavstemning, men dette her støtter jeg 100%. Telenor har ikke ønsket konkurranse for å opprettholde de sinnssyke prisene sine her til lands.Som de igjen kan ødsle bort i mena land, er som om vi ufrivillig gir bistandspenger gjennom telefonregningen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Slik jeg kjenner selskapet helt fra begynnelsen for et kvart århundre siden er misbruk av markedsmakt en rød tråd. Jeg har null tro på at det hjelper å skyve fram enkeltpersoner nede i organisasjonen som syndebukker, eller at bare en toppsjef sendes ut av systemet med en pall penger for å "ta ansvaret". Misbruk av markedsmakt er en gjennongående ukultur i hele selskapets organisasjon. Det som trengs er en full tarmskylling i hele toppetasjen - inn med nye kluter som sprer et helt nytt og sunnere regime i hele selskapet.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

628945792_Dmt.png.b7cf3ea2d5f03a7dfee4515f61dca46d.png

Beskyldt? Nei, de er DØMT!

Gebyr? Nei, det er en BOT!

Hvorfor ordlegger dere dere på en så neddyssende og bortforklarende måte TU? Størrelsen på den idømte boten, historiens største, bør være et godt signal om hvor alvorlig bruddet på EØS konkurranseregler har vært.

Endret av Simen1
  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Telenor opptrer som Televerket fremdeles. I Televerket ringte de ansatte gratis med å løsne ledningen på tellerverket sitt. Jeg går utfra at de fremdeles ringer gratis, dog med betalt abonnemang av arbeidsgiver. Når Televerket ble oppløst fikk de tilbud om 4 års gratis utdanning som sluttpakke. Hvem er så heldige at de får det? Jeg måtte ta studielån. Det er en kobberlinje inn til huset, den er nedbetalt flere ganger. De nekter å reparere den om det blir feil på den fordi de skal selge fiber. Jeg synest Telenor burde konsentrere seg om å tilby rimlige tjenester hjemme istedenfor å tape masse penger I utlandet hvor vi ikke har kontroll på korrupsjon eller pengeflyt. Denne boten blir nok en stor belastning på styret, så de bør nok bevilge seg lønnsøkning snarest.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
tekniker2 skrev (1 time siden):

I Televerket ringte de ansatte gratis med å løsne ledningen på tellerverket sitt. Jeg går utfra at de fremdeles ringer gratis, dog med betalt abonnemang av arbeidsgiver.

Alle ringer vel gratis nå? Er det noen som faktisk har fastlinje lenger? Selv svigerfar har sagt opp sin nå, flere år etter at han sluttet å bruke den...

Er forsåvidt enig i alt det andre du skriver.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...