Gå til innhold

Tips til å dra på tur alene med barn?!


Anbefalte innlegg

Jeg er en alenemamma på 37 år med en gutt på 7 år. Jeg har akkurat flyttet fra Tromsø til Oslo. Vi har veldig lyst til å reise til Spania i sommer. Jeg ønsker å gi Lukas en uforglemmelig ferie. Jeg er i utgangspunktet en sjenert person. Møte ukjente på et charterhotell er litt skummelt. Jeg kunne tenkt meg å dratt nedover med noen som har de samme interessene og barn i samme alder. 

Noen forslag til hvordan jeg kan gå frem?

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Litt sent svar, men kanskje det hjelper.

Jeg er alenemamma med to barn og jeg har booket tur til en luksus-campingplass nord i spania (castell montgri). Her er alt, og underholdningen + fasilitetene er enda bedre enn all-inclusive- bortsett fra at du må lage maten selv ?

Nå vet ikke jeg om turen blir noe av, men om vi ikke drar i år, så drar vi neste år. 

 

Ellers har jeg vært på roadtrips med barna. Vi var i Danmark sommeren 2018, England og Wales sommeren 2019, og så er det altså spania i år. Alternativt blir det Tusenfryd + bø sommerland e.l om vi ikke får reist til Spania.

 

Det eneste som er vanskelig med å være aleneforelder på slike turer er at man aldri har ett sekund fri. Man kan aldri sende de en rask tur ut, uten å holde øye med dem. I garderober med svømmehaller bør man huske at de må klare seg alene om det ikke er familiebåser. Husker feks da vi reiste til Tyrkia i 2017. Først vi gjorde på flyplassen da vi landet var å gå på do, og sønnen min (da 7 år) gikk på guttedoen mens dattera mi og jeg gikk på damedoen. Vi var raske, men da vi kom ut igjen var ikke sønnen min noe sted å finne! Jeg fikk fullstendig panikk, men det viste seg etter 1 minutt at han gjemte seg bak en stolpe for å lure meg. Han har ikke gjort det igjen, for å si det fint. 

 

Om du lurer på noe annet ift det å reise med barn er det bare til å spørre :) 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...