Gå til innhold

Microsofts nettleser lar deg nå blokkere tvilsomme programmer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det ser veldig nyttig å bra ut å blokkere skadevare. Så kan de begynne i det små å blokkere konkurrerende programvare, f.eks starte med programvare man kan argumentere med ofte brukes på ulovlig vis (f.eks torrent-programvare, tor etc) og utvide derfra slik at man etter hvert ender opp med "ADVARSEL!!! - er du heeelt sikker på at du tar risikoen med å installere programvare som Microsoft ikke har laget og dermed ikke kan gi noen garantier for?"

- Dette er lukket programvares "tyngdelov". Det går i den retningen etter hvert, i så små steg at man ikke merker det. Man kan koke en frosk uten at den merker det bare man gjør det sakte nok.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
52 minutes ago, Simen1 said:

Så kan de begynne i det små å blokkere konkurrerende programvare, f.eks starte med programvare man kan argumentere med ofte brukes på ulovlig vis (f.eks torrent-programvare, tor etc) og utvide derfra slik at man etter hvert ender opp med "ADVARSEL!!! - er du heeelt sikker på at du tar risikoen med å installere programvare som Microsoft ikke har laget og dermed ikke kan gi noen garantier for?"

Av med foliehatten og les artikkelen: Denne funksjonen er frivillig. Det blir også gitt kriterier i artikkelen. Dersom MS skulle finna på å bruka denne funksjonen konkurransevridande, så vil det nok fort bli oppdaga... i den grad folk faktisk brukar EDGE...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...