Gå til innhold

Per Magus

Medlemmer
  • Innlegg

    569
  • Ble med

Nylige profilbesøk

1 662 profilvisninger

Per Magus sine prestasjoner

495

Nettsamfunnsomdømme

  1. Pussig hvordan enkelte skjeller ut folk som har andre meninger for "trolling". Egentlig er det temmelig patetisk at folk som mangler argumenter automatisk tyr til skjellsord. Dermed avslører de de helt frivillig hvor ubehjelpelig språk de egentlig har.
  2. Den ene tingen er muligens mikropeniser? Ja, ja, deg om det – hver har sin interesse.
  3. > en av toppsjefene hos Twitter, Vijaya Gadde, som blant annet er ansvarlig for plattformens retningslinjer, gråt under et virtuelt møte Jeg husker at Trine Skei Grande brukte gråting som hersketeknikk under møter, hvis hun ikke fikk det som hun ville. Denne gråtingen er egentlig et sterkt argument mot å ha kvinner i ledelsen.
  4. Men problemet er naturligvis at grådige politikere beholder pengene i statskassa i stedet for å fjerne avgiftene – eventuelt sette makspriser i Norge. Det er bare vrangvilje som hindrer dem i å gjøre det. http://verdenogvi.blogspot.com/2022/03/ny-rekord-i-bensinprisene.html
  5. Det er kanskje en trøst at de fleste soldatene som var med på denne okkupasjonen ble stråleskadet og har en trist fremtid.
  6. Det er vel ikke håp om at du blir klokere av å lese en slik artikkel, men man kan forvente at du blir litt bedre informert. Og jeg er enig, artikkelen bidro ikke særlig til å høyne informasjonsnivået.
×
×
  • Opprett ny...