Gå til innhold

Batterimangel for Jaguar og Mercedes


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skummel lesning at batterileverandør ikke klarer å lage batterier/celler av jevn god kvalitet. Dette vil vel bety begrenset rekkevidde og dertil besøk hos verksted for å klage på rekkevidde. Good luck med å vinne frem der. Har en nabo som ønsker å heve kjøpet på sin elbil nettopp pga dette - at det er umulig å oppnå noe i nærheten av oppgitt WLTP-rekkevidde.

Noen som vet hvilken batterileverandør Audi bruker? Vurderer Audi e-tron 55 Sportback når denne kommer.

Lenke til kommentar

REMX - Rare Earth/Strategic Metals ETF - bykset mer enn 5 prosent i går. Den har lenge ligget lavt. Er dette bykset et "brudd" opp opp som indikerer en ikke uventet forsyningsskvis av ingredienser til batterier som ikke bare skal inn i elbiler, men også være en utløsende faktor i det grønne skiftet ved å konservere overskudd av sol- og vindenergi?

Og disse rare earth metals er også viktige ingredienser i de 100-tusener av vindturbiner og millioner av solceller som i et aksellererende tempo skal produseres i årene fremover. Ser vi en knapphetsfaktor i emning også for disse formål?

REMX får du kjøpt hos din nettmegler. En unik kjøpsmulighet for den som vil profitere på en allerede synlig leveringskrise for elbiler?

E24 sa også noe om dette i august: http://min.e24.no/spar-mangel-pa-metaller-til-elbilbatterier-om-fem-ar/a/EWmAzo

Lenke til kommentar

Har BMW enerett på batterier fra Samsung SDI? Samsung har beviselig klart å levere svært holdbare batteripakker til BMW i3 uten at det er antydning til kapasitetsmangel. Hvorfor er det da så mange som bruker LG Chem, som over tid ikke har klart å levere, i følge mediene?

Lenke til kommentar

Nok en artikkel som viser hvilken urealistisk verden MDG-barna lever i. Alt er fantasi og oppspinn, og "om tyve år" derfra. Et er å bo og studere i Oslo sentrum med alle kollektivtilbudene. Virkeligheten er ikke så enkel. Hele den vestlige verdens økonomiske fremgang er bygget opp av og med enkeltmenneskets mobilitet. Hvis den skal erstattes av batterier og kollektivtransport må vi ha et lengre perspektiv enn 20 år. Eller: vi må ha et perspektiv. Ikke bare ønskedrømmer med en undertone av "barn av regnbuen".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...