Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Skrevet
Stormoen33 skrev (Akkurat nå):

Tror den som ble bra var fra Rema sin grillserie, den var det ok med kjøtt på. Pakket den i folie med all væske som var i vakumposen o la den på grillen ved lav varme og satte på lokk. Etter en stund, åpnet jeg folien og satt på lokket igjen. Det ble bra.

Flott. Er vel like greit å ''koke'' det mørt først.

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Granca skrev (6 minutter siden):

Det er fordi det er pause, og da kan flere leke med ballene sine samstundes enn ellers.

Dette er vel en ganske vanlig aktivitet på Granca eller husker jeg feil nå? Mulig dette heller var i boblebadet på danskebåten når jeg tenker meg om.

  • Liker 1
Skrevet

Mange mateksberter her. Anbefaler dere å gjøre ting enklere. Lag dere en bifftallerken i helgen for eksempel. Stek rikelig med strimla kjøttbiter, ha pommes frites til. Av grønnsaker anbefaler jeg agurk, tomat og champignon. Bland kjøttet med grønnsakene og det vil smake himmelsk. Saus til dette er bernaise. Hell det over krydret og saltet pommes frites og nyt maten :)

Skrevet
Ale-Fawk skrev (Akkurat nå):

Mange mateksberter her. Anbefaler dere å gjøre ting enklere. Lag dere en bifftallerken i helgen for eksempel. Stek rikelig med strimla kjøttbiter, ha pommes frites til. Av grønnsaker anbefaler jeg agurk, tomat og champignon. Bland kjøttet med grønnsakene og det vil smake himmelsk. Saus til dette er bernaise. Hell det over krydret og saltet pommes frites og nyt maten :)

Sopp og bearnaise er jo saker fra Satan sjøl!

Skrevet
Ale-Fawk skrev (3 minutter siden):

Stek rikelig med strimla kjøttbiter,

Stek biff og skjær den i strimler etterpå. Skal helst være medium minus stekt.

Skrevet
Yiddo10 skrev (Akkurat nå):

Dette er vel en ganske vanlig aktivitet på Granca eller husker jeg feil nå? Mulig dette heller var i boblebadet på danskebåten når jeg tenker meg om.

De setter nok her fingeren på et flott punkt! Men i disse tilfeller kalles det nok ikke pause, dette er nok i spilletiden...

Skrevet
Granca skrev (12 minutter siden):

Flott. Er vel like greit å ''koke'' det mørt først.

Det er det om du lager fra bunnen. Fruen koker alltid svinekjøtt i wok før vi griller det. Så lager hun en nydelig BBQ saus av det som er igjen i woken.

  • Innsiktsfullt 1
Skrevet

Ok, dere rockere, da skal jeg servere så hard musikk som jeg er i stand til å sette pris på. Forventer selvsagt hånlatter over hvor lite rocka jeg er. Noe som jo stemmer 100%.

 

Skrevet
Granca skrev (2 minutter siden):

Forventer selvsagt hånlatter over hvor lite rocka jeg er. Noe som jo stemmer 100%.

Hånlatter  herved overlevert!

  • Liker 2
Skrevet
Granca skrev (Akkurat nå):

Var den høy og skingrende, med tilhørende hoderisting og fnys?

Ja,  høye klask på lårene og tårer i øyekroken

  • Liker 1
Skrevet
dengelgen skrev (Akkurat nå):

Ja,  høye klask på lårene og tårer i øyekroken

Hrmf. Jaja, jeg stilte meg lagelig til for hugg. Ba nærmest om det. Vet jo at deres musikksmak er særdeles dubiøs.

Skrevet (endret)

Det er gru somt at det i dagens Norge bedrives hekseri, trolldom, svart magi og voodoo....Jeg sier ikke mer for ikke å bli mistenkt og arrestert for at be drive person fokus....Men jeg savner den tid da troll dom ble straffet med en mølle sten rundt hals en.....selv om jeg er mot stander av døds straff.

 

Endret av Fjøs tran sen
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...