Jump to content

Elgen.

Medlemmer
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Elgen.

 1. Helt enig at Marvel-filmer er fryktelig lite engasjerende Om man spiller inn en bråte med filmer på en stor parkeringsplass i Atlanta blir ikke kvaliteten så stor Jeg har sett noen Spider-man filmer men fort glemt både handling og enkelt-scener. Så Five easy pieces (1970) Der har man kvalitet i skuespill, regi og alt annet. Glimrende film!
 2. Gudfaren r pensum! Har sett de 2 første utallige ganger, også med kommentatorspor Selvfølgelig har jeg også den tredje filmen men ja litt skuffende er den jo
 3. Grei oppsummering det der Fatter og begriper ikke at denne er på mange lister som topp komedie eller lignende.
 4. Hesher er en moderne kultklassiker! Jeg ga den 8/10
 5. Hurlyburly (1998) I rollene: Sean Penn, Kevin Spacey, Chazz Palminteri, Robin Wright, Anna Paquin, Meg Ryan og Garry Shandling bl. a Uvirkelig rolleliste i en film jeg ikke hadde hørt om før i går Filmen er basert på en teaterstykke og det er mye dialog. Veldig mye dialog og enda mer kokain . Godt skuespill og noen morsomme scener men dialogen blir ofte til psykobabbel. Uansett interessant film og en leksjon i godt skuespill fra Sean Penn i det minste. Jeg gir den en sterk 7/10 Toppen
 6. Mange gode tips om "glemte" 90-tallsfilmer her Har sett de aller fleste det tipses om. En jeg oppdaget sent er New Jack City med Wesley Snipes, en meget rå og stilig gangsterfilm fra 1991 Hurlyburley fra 1998 er en annen som er glemt (tror jeg da)
 7. Mange tips her til (glemte?) filmer fra 90-tallet
 8. Jeg gir 9/10 til filmer jeg liker veldig veldig godt, 10/10 meget sjeldent 1/10 betyr at det er noe galt med filmen (lyd og lys eller lignende) Noen som husker den norske filmen Lime? Den har jeg gitt 1/10, samme med Movie 43 for å ta to eksempler jeg kommer på i farten.
 9. Nei, forstod aldri den vanvittige hypen filmen fikk i 1999. Så den faktisk 2 ganger på kino det året bare for å se om det var noe jeg hadde gått glipp av. Det var det ikke. Har sett spoiler-anmeldelsen til Jeremy Jahns av Matrix Resurructions. Det var nok til at jeg styrer unna og ser fram til noe helt annet.
 10. Leser meg opp her fra juleferien og har delt ut noen tomler/lyspærer Nolan er jeg ikke fan av i det hele tatt. Men Dunkirk er på min watchlist, den er vel litt mer "jordnær" eller hva jeg skal kalle det. Godt nytt film-år, alle sammen!
 11. Har skjedd en del her ja
 12. Moonrise Kingdom var fullstendig noldus
 13. Så denne i natt og jeg likte den godt! Egner seg kanskje best som nattfilm og ikke som studie på filmskole eller noe slikt Kathy Long er skikkelig tøff her, så jeg gir også den 7/10
 14. Var nede en stund her om dagen ja Oppdatering på FD
 15. Bare litt uskyldig erting 💋
 16. Nei, bare om du selv har lyst selvsagt -ingen tvinger deg
 17. Her inne kan du jo skifte navn
 18. Navnet jeg fant på festet seg ja, flotte greier!
 19. Hvem var du igjen? Fringy?
×
×
 • Create New...