Jump to content

BrorneDin

Medlemmer
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by BrorneDin

 1. Nei, så kjapp var jeg dessverre ikke, men fikk med meg ett innlegg fra Lars og to fra Deila. Selvsagt med enorm kvalitet.
 2. Jeg rakk det heldigvis. En enorm glede å få gjort det.
 3. Ikke så snar, Herr.
 4. Jepp, voldsomt også det. Er til tider ekstremt mye man må bla gjennom. På FD vet man jo at det også er høyere aksept, men tror fortsatt overtrampet/ene kommer, men mulig jeg er naiv.
 5. Det har de fleste vært, inkludert meg, men det kommer bare et helt meningsløst svar i retur, så det beste er å la det ligge. Men skjønner jo at det frister når noen har laget sin egen lekegrind der inne.
 6. Haha, så det der. Får bare dure på videre, så får man fortsette som før og ikke bruke mye energi på det.
 7. Dette hadde vært en ypperlig anledning til å få litt liv i FDs twitterkonto igjen. Kommer vel kanskje en oppdatering der i løpet av kvelden.
 8. Sant, men har blitt enkelte dager der det omtrent kjøres på 24 timer nå, men det får man bare venne seg til.
 9. Man scroller og scroller, men det er alltid mat å brødfø med. Så det med Basse også, men blokkering er sikkert lurt. Leste et par innlegg i dag og det er utrolig slappe greier man blir møtt med. Savner Roy mer og mer for hver dag.
 10. Vinker til de som ikke kan skrive her:
 11. Ja, det er vel ikke noe håp der. Får styre unna videre. Kan for øvrig se ut til at det blir et lengre gjensyn med dette stedet.
 12. Det er bare å gunne på tydeligvis. Titan prøvde tidligere å svare seriøst, men fikk som alltid et svar som ikke har noen som helst rot i virkeligheten. Er vel en del av hele karakteren. Oi, der var systemet nede igjen.
 13. Pause her var befriende.
 14. Beskjed om at IP er blokkert. Får ikke skrevet på FD. Skal sjekke ut om det kan gjøres noe med senere.
 15. Da var man i samme båt som Art, jaggu.
 16. Hahaha, det er klasse.
 17. Her siver det inn lukt fra sterkere former inn i stuen omtrent hver kveld. Når jeg tenker meg om, så har det blitt veldig vanlig.
 18. Ser ut til å styre unna i Oslo. Mulig det kommer noe utover natten gjennom flere bølger, i tillegg ganske mørkt rundt her, men foreløpig bare rolig regn hittil. Ser også på værkartet til avisene at det styrer utenom og er på vei nordover.
 19. Over Oslo til og med. Første gang i løpet av pandemien? Bare å låse seg inne.
 20. Hallo, hvor henvender jeg meg for å komme til resepsjonen
 21. Se signaturen. Kanskje det gir deg mer, men er vel den som ødela idyllen på VGD i stor grad for mange.
 22. Idyllen varte ikke lenge i det nye forumet. Muligens.
 23. Ja, men jeg spilte med bind for øynene.
 24. Hvordan skal dere feire Id-al-adha i morgen, folkens? Her blir det feiring med familie, brødre og søstre. Har laget en groooov kake jeg håper folk blir fornøyde med. In other new, vant 6-3, 6-4 og 6-2 i Oslo open i tennis i dag. Registrerer ellers katastrofal bowllngøkt med 127 poeng som høyeste.
×
×
 • Create New...