Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
40 minutes ago, Dask meg med en pakke salami said:

Bare å reversere. Skaden har allerede skjedd. Da er det bedre å bite i det sure eplet og erkjenne at de gjorde en stor feil å begynne på nytt. 

Hehe, kommer ikke til å skje.    Da må isåfall en overordnet som faktisk har levd noen år komme inn og si det var penger rett ut av vinduet, og sende Øystein og teamet hans tilbake til der de kom fra. 

Endret av startelver
Lenke til kommentar
immediately skrev (19 minutter siden):

Kanskje du kan være så snill

å fortelle oss hvordan vi får det til?

Har prøvd flere ganger uten hell.

Kom igjen, Elgen, fortell oss det, fortell!

Når man meldte overgang fra VGD og over hit, i fjor våres. Tok det en liten periode, før man fikk mulighet til å velge profilbilde og annet. Var visst en måte å forsikre seg på, at nye brukere ikke var potensielle spammere/troll, som bare stakk innom og forsvant like fort. Mulig ting har forandret seg siden sist, men er nok av moderatorer her inne, som sikkert kan være til god hjelp om du har spørsmål om ting og tang.

Tror det var maks 10-15 innlegg per dag, og ingen mulighet til opprette profilbilde, før etter en røflig 1-2 ukers prøvetid.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg regner med det vil dukke opp flere Bjarter på FD så lenge man ikke har sperre / verifisiering på hvem som regger seg. Det er alltid faren med et åpent forum selvsagt.  Det krever moderatorer som kan følge med hvis det blir for ille.  

OM FD har livets rett gjenstår å se, og det er litt opp til  hva VGD foretar seg de neste ukene. 

 

Lenke til kommentar

VGD er ihvertfall dødt om de fortsetter med det formatet de har nå.

Jeg har vært på VGD siden 04, og har brukt forumet daglig. Men jeg tar det på ingen måte personlig, og om de velger å satse på dette formatet så kan de bare gjøre dét for min del. Men jeg tror at de kommer til å miste utrolig mange brukere, og debattene vil uansett ikke ha den samme dynamikken som tidligere.

Diskusjon.no virker som et godt alternativ, og jeg kommer nok til å bruke dette forumet fremover.

Så får vi se; VGD etterlater seg et vakuum, og det er ikke verre enn at noen prøver å starte opp på nytt med et tilnærmet identisk format som gamle VGD hadde. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tenk å sende meg tekstmelding 09:33 på en søndag formiddag. Kunne vært likt min bror, men han er bortimot værfast på hytta utpå her og har nok lite å finne på i dag. Hadde sikkert vært ute nå om været var sivilisert. Var forresten melding fra frisøren om time i morgen. Det er også en måte å starte ferien på.

Nå skal jeg tatt en titt på VGD. Har det skjedd underverker der i natt, mon tro?

 

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...