Jump to content

Sfære

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvem er egentlig MortenP, og hvorfor poserer han med nakkekrage?
 2. Han har vel uttalt at han per nå ikke hat lyst å være hovedtrener.
 3. Vel, jeg er selv prosjektleder hos en mellomstor entreprenør, og jeg har følt på det samme tidligere. Det er ofte enklere å gjøre jobben selv enn å stole på andre. Men du skal være klar over at det ikke er jobben din å utføre arbeidet selv, og at du da bruker verdifull tid på noe du ikke skal gjøre. Du gjør rett og slett ikke jobben din om du er ute og skrur gispplater. Bli flinkere til å delegere, bli flinkere til å kommunisere klart og tydelig ovenfor arbeidere og teamledere, lær deg bedriften din sine KS-systemer, og ikke vær redd for å ringe sjefen og innrømme at du ligger bakpå på enkelte prosjekter. Det er også ditt ansvar å varsle når du følger at du ikke har kontroll eller mangler erfaring/kompetanse. Det er også gjerne en grunn til at du nå sitter alene midt på sommeren; du har kanskje vært litt for modig og optimistisk mtp. at du gjerne har sagt 'ja' til å styre skuten gjennom fellesferien?! Men ikke gi opp. Du må rett og slett ha troen på deg selv, og så får du legge ned litt ekstra innsats all den tid du er ny. Om et lite år har du sikkert stålkontroll på det meste, og jeg er sikker på at du kommer til å trives. Men ja, PL hos en entreprenør i byggebransjen kan være ekstremsport. Stå på 😘
 4. Vi ar jo en ganske snill beskatning/avgiftspolitikk mot hybrid- og el-biler. At bensin og diesel fases ut er helt greit, iom. at el-biler faktisk er bedre og mer energieffektive biler. Jeg har faktisk aldri hørt om noen som har vært misfornøyd etter å ha byttet fra fossilt til elektrisk. FrP skal vel i utgangspunktet være markedsliberalister, men akkurat på økonomisk styring tror jeg at Høyre er langt foran. Høye skatter er forresten ikke et problem for meg, så lenge pengene forvaltes godt.
 5. Jeg vil begrense innvandring fra ikke-vestlige land. Dvs. mindre asylsøkere og flykninger. Vi må videre satse på nye næringer, og stimulere mer innovasjon og entreprenørskap her til lands. Olje og gass er ikke alt, og selv om vi kanskje ikke ønsker det så er det en næring som vil bli faset ut ila. de neste tiårene.
 6. Det er kanskje ryddig, i den grad man finner ryddighet i Brann. Men er det dette som skal til for å unngå nedrykk?
 7. Det klarer de sikkert ikke. Kulturen rundt Brann har endret seg, og kultur er ikke noe som kan endres over natten. Den fandenivoldskheten og lidenskapen som eksisterte rundt Brann for 2 tiår siden vil vi kanskje aldri se igjen.
 8. VGD er ihvertfall dødt om de fortsetter med det formatet de har nå. Jeg har vært på VGD siden 04, og har brukt forumet daglig. Men jeg tar det på ingen måte personlig, og om de velger å satse på dette formatet så kan de bare gjøre dét for min del. Men jeg tror at de kommer til å miste utrolig mange brukere, og debattene vil uansett ikke ha den samme dynamikken som tidligere. Diskusjon.no virker som et godt alternativ, og jeg kommer nok til å bruke dette forumet fremover. Så får vi se; VGD etterlater seg et vakuum, og det er ikke verre enn at noen prøver å starte opp på nytt med et tilnærmet identisk format som gamle VGD hadde.
 9. Som små var det detaljene som brydde oss. Men jo eldre vi blir, jo mer generaliserer vi. Bare en hverdag, bare en løgn
 10. Men er Trump en fascist? Jeg mener at dette er helt feil. Han er mye rart, men ikke en fascist. Hilsen en som er litt "nazi" på bruk av ord og begreper.
 11. Ja, helt enig. Det er overraskende hvor hvor lite avstand de politiske leirene tar fra opptøyer og vold. Men jeg tror at dette er noe som kommer til å endre seg når som valgene er gjennomført. Man har nok vært litt strategisk i tankegangen når Demokratene ikke har fordømt de voldelige fraksjonene av BLM og Antifa. Når det gjelder Trump så tror jeg at det ligger mindre strategi bak. Trump ser ut til å tro på mye av det han selv sier ang. valgfusk og annet konspiratorisk oppgulp, og han ser kanskje på seg selv om en leder i kampen mot "den korrupte eliten" i Washington. Men det er ikke godt å si.
 12. Hei, alle sammen. Det som ikke blir vektlagt så mye er at demonstranter, både på venstre- og høyresiden, utgjør en ganske liten og veldig radikal fraksjon av befolkningen. Man får kanskje et inntrykk av at disse har mer makt og innflytelse enn de egentlig har. Paradoksalt nok er det mediedekningen og eksponeringen som gir disse bevegelsene moment. Bør man i mindre grad ta disse ekstremistene seriøst i fremtiden? Stort sett består jo disse av konspirasjonsteoretikere og degenererte mennesker. Det er ikke akkurat den intellektuelle eliten som er representert.
×
×
 • Create New...