Gå til innhold

Refund av ingame kjøp


Anbefalte innlegg

Veit ikke helt hvor jeg skal begynne for dette er bare helt surr xD

Jeg har spillt et mobilspill nå en stunn (raid) og som den dårlige selvkontrollen jeg har så ryker jeg lett på noen ingame kjøp.

I går var jeg ute på fest og drakk meg tom for peng litt for tidlig så da tenker fulle meg at hvis jeg tar en sånn refund på det siste kjøpet jeg gjorde så får jeg noen kjappe penger til flere drinker ( står man får pengene på konto kjapt hvis kjøpet var iløpet av siste 48t). Det som skjer er jo da at jeg får godkjent refund gjennom Google play men det kom ikke noe penger på konto (sikkert fordi det er helg, det tenkte ikke fulle meg på) og jeg har nå blitt bannet fra spillet ( det tenkte heller ikke fulle meg på, men edru meg skjønner jo poenget nå i dag). Tingen er den at jeg vil få ordnet opp i dette og håper det er mulig for jeg har jo brukt en betydelig sum penger på dette spillet jeg nå ikke får spillt og jeg kan bare glemme og få tilbake resten av pengene så da vil jeg jo heller fikse opp i den refund blemma og fortsette spillet.

Noen her som har noe formening om hvordan jeg skal gå frem om det i heletatt er mulig? Har sendt en mail til spillutvikleren men di jobber sikkert ikke i helga heller. Og få tak i Google support Norge for og kanskje få stoppet transaksjonen er jo en vits, åssen man skal få tak i dem er et stort under.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...