Jump to content

Trondz1

Medlemmer
 • Content Count

  646
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78 :)
 1. Har gamle skjermkort noe for seg? har 6 gamle amd 6970 liggende i kjellern + en del andre ting så jeg kunne sikkert satt sammen et par maskiner som kunne stått i kjellern og tura på?
 2. Nå er jo alt i orden så sånn sett kan vel snart bare girkasse ryke, så hvorfor kjøpe en ny bil og kanskje begynne på nytt? 😛
 3. Nå skal jeg ikke slå alle bilmerker under samme kam, men hva slags verden lever NISSAN i? Jeg har en patrol fra 2005 som det egentlig bare har vært utgifter med (noe selvforskyldt såklart) men alikevel. Først ryker dieselpumpa, noe som kommer frem etter og ha snakket med mekanikere er jo at den typen pumpe som sitter på den bilen ikke holder lengre enn 160k, min holdt 162k, nissan skulle ha 41k for bare pumpa + jobb men han jeg snakket med anbefalte meg og finne noe ett annet sted. Ringer så til dieselgrossisten i hønefoss og di kan montere den ferdig for 16k så det var jo bedre. Så må jeg ha ny topp (selvforskyldt da jeg fikk glødeplugger som tydeligvis tuppene knekker på etter en liten stund) får heller ikke noe "støtte" siden jeg gjorde jobben med og bytte di selv. Pris på ny topp og jobb ville ikke nissan gi meg for det var en dritjobb vistnokk. Fant en annen stakkar som jeg virkelig syntes synd på med hva han hadde begitt seg ut på, han skulle ha 46k tilsutt FØR vi fant ut at turbo også var gåen så blei 10k ekstra der gitt. SÅ siste nå er at jeg må ha ny IC siden orginal design til nissan er mjoklet isammen med noen klemmer og den begynner og lekke. IC er ikke så veldig stor 30x30cm isj og ligger veldig lett tilgjengelig på toppen av motoren så jeg ringer nok engang til nissan for og høre om pris, tenker jo at aluminium prisen er jo ikke sååå høy så den lille der kan jo ikke koste stort. Var forbedred på at jeg måtte ut med rundt 5k siden det var nissan, men neida TRETTITOTUSEN, jeg holdt på og gå i bakken, er det mulig? Han anbefalte nok engang og finne en brukt eller noe billigere et sted, så nå sitter jeg og venter på en fra tyskalnds som kosta med 2k ink frakt.
 4. Trondz1

  Import av svensk bil

  Huff, var ikke mye billigere med en 2,5t eller 3,2 heller. Bilene i Sverige har jo generelt sett gått mindre enn di som er tilsalgs i Norge så det hadde frista litt, men når det blir dobbelt så dyrt så er det kjipt 😕
 5. Trondz1

  Import av svensk bil

  Hei. Lurer litt på og importere en bil fra Sverige (Volvo XC90 V8) Di ligger mellom 70-100k i det jeg ser etter, men prøvde en sånn toll kalkulator på nett her og hvis jeg går ut ifra bilen til 100k så må jeg betale 130k ekstra før jeg får norske skilt på den. Har jeg gjort noe feil eller koster det så mye i avgifter på en 14år gammel bil?
 6. Veit ikke helt hvor jeg skal begynne for dette er bare helt surr xD Jeg har spillt et mobilspill nå en stunn (raid) og som den dårlige selvkontrollen jeg har så ryker jeg lett på noen ingame kjøp. I går var jeg ute på fest og drakk meg tom for peng litt for tidlig så da tenker fulle meg at hvis jeg tar en sånn refund på det siste kjøpet jeg gjorde så får jeg noen kjappe penger til flere drinker ( står man får pengene på konto kjapt hvis kjøpet var iløpet av siste 48t). Det som skjer er jo da at jeg får godkjent refund gjennom Google play men det kom ikke noe penger på konto (sikkert fordi det er helg, det tenkte ikke fulle meg på) og jeg har nå blitt bannet fra spillet ( det tenkte heller ikke fulle meg på, men edru meg skjønner jo poenget nå i dag). Tingen er den at jeg vil få ordnet opp i dette og håper det er mulig for jeg har jo brukt en betydelig sum penger på dette spillet jeg nå ikke får spillt og jeg kan bare glemme og få tilbake resten av pengene så da vil jeg jo heller fikse opp i den refund blemma og fortsette spillet. Noen her som har noe formening om hvordan jeg skal gå frem om det i heletatt er mulig? Har sendt en mail til spillutvikleren men di jobber sikkert ikke i helga heller. Og få tak i Google support Norge for og kanskje få stoppet transaksjonen er jo en vits, åssen man skal få tak i dem er et stort under.
 7. Har prøvd det også uten at det hjalp mye, var innom poser i stad og di ville sende den til rep, di snakket om at antenna/motaker kunne være defekt så da får vi se når den kommer tilbake. Med min flaks så finner di sikkert ikke noe feil med den.
 8. Mulig dette er i feil forumdel men jeg prøver. For noen uker siden kom den en Android systemopdatering og etter det så har jeg varierende signal, alt fra 4g til ingenting. Selv om det står 4g oppe i hjørnet så får jeg ikke brukt internett, Facebook osv, hvis jeg er så heldig og få ringt ut eller noen får ringt inn til meg så kan samtalen gå fint noen ganger, og for det meste så er det umulig, enten hører di ikke meg eller jeg hører ikke dem. Om det har en sammenheng med oppdateringen veit jeg ikke, det kan jo bare være tilfeldig at det skjedde akkurat da. Jeg har fått undersøkt såppas at signal styrken på mobilen ligger stort sett på 119-100dbi og funnet ut at den bør være lavere enn 70 for og få en fungerende samtale. Er det noe som kan fikses eller er noe antenne greier ødelagt? Mobilen det gjelder er en cat s61 som var ny for 6mnd siden.
 9. Trenger tips til noen nye serier, har sett på whitecollar og blacklist så noe i den duren hadde vært og foretrekke
 10. Spilleren min vil ikke lengre koble til media via bluetooth, men samtaler går fint. Husker ikke modell på spiller, men det er med touch skjerm. Noen tips ? Det har fungert tidligere, men bilen har vært en del på verksted i det siste så den har stått mye frakoblet batteri om det har noe og si. Mobilen kobler fint til med media på andre enheter så regner med det ikke er der feilen ligger.
 11. Har kikket på elefun og der er det dårlig med anlegeamaskiner. Har ikke kikka på den yt kanalen men skal ta en titt
 12. Prøver på hjelp her jeg. Har sitti utallige timer med guttungen og sett på rc show fra Østerrike trur jeg det var. Det er store messer der folk kjører anleggsmaskiner og lastebiler. Selv er jeg en ihugga anlegeamaskin fan og fikk straks løst til og annskaffe meg/oss (bruke guttungen som unskyldning ) en rc maskin. Har søkt litt rundt på google men finner ingen norske som selger "replica" maskiner. Hvis vi først skal ha en så skal det være Volvo eller cat gravemaskin eller hjullaster. Må man til utlandet for og finne noe sånt?
 13. Har en 8086k @5,3ghz. Vil noe av det nye fra AMD være noe oppgradering i forhold til spelling?
 14. 1080ti trur jeg det sto i en post lengre bak her
×
×
 • Create New...