Jump to content

Trondz1

Medlemmer
 • Content Count

  672
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78 :)

Recent Profile Visitors

4087 profile views
 1. fikk brukt angreretten så da løser det seg ganske greit bortsett fra at jeg må vente litt til på nytt hk
 2. Hei, har fått instalert 11700k og ASUS TUF GAMING B560-PLUS Tenkte og kjøre 4,8 på alle kjerner (uten sånn opp og ned giring), og fiklet det til sånn jeg har pleid og gjort, men den vil ikke bli på 4,8. i bios har jeg slått på "sync all cores" og på min og max har jeg 48. tasta også bare inn 1,3v for og begynne et sted og jobbe meg nedover. Noe mere jeg har glemt eller er ikke dette Hk så veldig OC vennlig? EDIT: Ser jo nå at jeg har bestilt feil hk =/ skulle hatt ASUS TUF GAMING Z590-PLUS
 3. er det bare og skylle mellom alt som er med vann når jeg skal bytte fra en farge til en annen?
 4. Skulle visst om det var mulig of få tak i vannblokk til EVGA GeForce GTX 1080 Ti Founders Ed. Digitalimpuls har backplate, men finner ikke blokk, passer noe fra nyere modeller?
 5. kan jeg bruke EK blokka og innfestning fra 1151 på 1200? eller er det andre hull og avstandsstykker?
 6. Ja det er nå ikke det Værste og bytte ut så får begynne med den da 🙂
 7. Ganske greit oppsummert det ja, men jeg kunne fint sjekke disk D i dag uten at det skjedde. Den lyden kan jeg ikke klare og forklare på noen annen måte enn at den ligner veldig på en sånn bitteliten kompressor du kan ha i bilen. Men at det kan ha noe med psu og gjøre kan jo hende, det er den enste delen jeg har tatt med meg videre fra hvert bygg, så det er en silverpower 850w fra 2010.
 8. Har ikke prøvd og installere Windows på nytt enda. Det jeg klarte og "finne ut av" i går var: datan hadde stått på hele dagen uten noe problem, så på kvelden når jeg setter meg ned og skal bruke den så tar jeg i musa også fryser hele skjermen og headsettet lager en slags dure lyd i 2sek før den restarter. Så når jeg kommer inn igjen går jeg på "min datamaskin" for og se hvor mye plass jeg har på D disken min for jeg skal laste ned ett spill, når jeg høyreklikker og trykker egenskaper på D disken så fryser alt og starter på nytt. Det samme skjer engang til neste gang jeg prøver, etter det så gir jeg opp det og bare starter warzone og spiller i 2timer uten noe plunder.
 9. I di siste ukene har pc'n begynt og bare restarte helt ut av det blå, di første gangene så var det en windows update som jeg regner med var årsaken siden den sto og jobbe når den slo seg på igjen, men etter det så bare starter den på nytt uten noe forvarsel. I dag har den stått og gått i mange timer med 2 spill gående (afk) uten noe problem, nå i kveld så laster jeg ned et spill fra steam (slått av di andre spillene) så restarter den 3 ganger på 10min uten noe bluescreen eller nr på HK. Ifølge hw monitor så skal ikke temp ha noe og si heller, cpu ligger på 40-50 isj når det skjer. spec: 8086k @ 5,3ghz 1080ti x2 sabertooth billig HK 5 forskjellige gamle ssd'r
 10. Det er på ja, den finner bilen og jeg trykker at den skal koble til så står den og jobber
 11. hei, har kjøpt meg en 2011mod pathfinder og fant ut at det er bluetooth i den, men når jeg prøver og koble mobilen til så får jeg bare beskjed om at "mobilen ikke kan kommunisere med bilen" (mobilen er en asus rog phone med android btw), men når kjærringa kommer med sin gamle iphone så kobler hun rett til. Så tenkte jeg kanskje at siden bilen er gammel så så kanskje nyere mobiler har noe annet BT system som ikke går på bilen, men så prøver jeg en ipone 11 og den også kobler rett opp, så da begynner jeg og stusse om at det ikke går ann med android men det høres rart ut det også. Noen som har noe gode formeninger bortsett fra og skaffe meg iphone?
 12. jammen da får jeg slå meg til ro med sånn det er nå, tenkte bare at når guttungen skal ha nett på rommet sitt etterhvert (som da er lengst unna) så får jeg bare dra opp en kabel bort dit, har lagt klart trekkerør i veggen så får han et utaki en veggboks eventuelt.
 13. Beklager at det blir så mange spørsmål her nå, men jeg endte opp med og kjøpe en Asus RT-AX58U WiFi 6, fått koblet til og satt hjemmesentral i bromodus. Fått plassert den på kontoret mest mulig midt i huset og har stabil signal lengst unna i hele huset, men i følge speedtest så er speed på 50-60 ish lengst unna, det er sikkert greit nok det så lenge det er stabilt (må jo gjennom 4 delevegger på det meste) MEN når jeg sitter på kontoret 1m fra rutern så får jeg bare 350 ifølge speedtest, jeg forventer ikke 500 på wifi i hele huset altså, men 1m fra boksen burde vel være oppunder 500?
 14. Driver og bytter stempel og sånn på en litt eldre snøscooter også etter mye om og men fant jeg et pakningsett med det jeg trenger, men jeg var uheldig og få ødelagt den ene O ringen som skal ligge på toppen av sylinder. Kan jeg kjøpe en O ring fra tess som passer eller er dette noe spesielle greier siden det blir en del varme, eller takler en vanlig O ring dette?
 15. jaja får prøve og bytte i morra mens alle er ute av huset
×
×
 • Create New...